kız aslı sende özür dile deliiii
Garip Sohbetler
|
Ya öenmli Deilde
Benim Bi Art Niyetim Yokki Orda Yani Arkadaslar Hemen Yanlis Yone Cekiyolar
03-11-2007, Saat: 08:40 PM <
Saten istesende asılamazsın merak etme ben olduğum sürece çünkü bende laf çok bu yüzden kankama asılan olursa ÖNCE BANA Bİ UÄžRASIN BEN ONU Bİ ASAYIM SONRA BAKALIM O ASILABİLCEK Mİ ?
Kanka öle bişi olursa söle isteyene laf bol yani heberin olsun [SIZE=2][SIZE=5]LAF SOKMA KAPAK OLURSUN UÄžRAŞMA ETİKET OLURSUN YAVŞAMA KÖPEK OLURSUN ADAM OL YANIMDA YER ALIRSIN...DARkNeSS_QUeeN_styLe... sundu... [/SIZE][/SIZE]
03-11-2007, Saat: 08:41 PM <
yok yok sen merak etmeeee yanlış anlaşılma oldu bende gördüm ama önemsiz bişey diye üstünde durmadım üzülme eminim kötü niyetin yoktur
03-11-2007, Saat: 08:42 PM <
hehe emrehan abi ne gruptaçözemedim deliler grubunda olabiler
blue_belial
03-11-2007, Saat: 08:43 PM <
Guzelmıs.
Ortam dahada gerılmeden kenara cekılım ben. çıngar cıkıyo burda ^^DARkNeSS_QUeeN_styLe^^ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Saten istesende asılamazsın merak etme ben olduğum sürece çünkü bende laf çok bu yüzden kankama asılan olursa ÖNCE BANA Bİ UÄžRASIN BEN ONU Bİ ASAYIM SONRA BAKALIM O ASILABİLCEK Mİ ? ARKADAŞLAR ÇOK AYIP BURASI KİMSENİN LAF YARIŞTIRMA SAHASI DEÄžİL ..HERKES KENDİNE KAPAK OLURSA SEVİNİRİM ARKADAŞ BAHSETTİÄžİNİZ ROKET55 BENİM KARDEŞİMDİR..SANDIÄžIN MANADA BİR KASTIDA OLAMAZ BİLGİNE ...ARTI SENİN ARKADAŞININ KENDİNİ KORUMA TEKNİÄžİ YOKMU ..SEN NEDEN BU KADAR ARAYA GİRDİN ANLAMADIM..???? roket55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NE DİYOSUNUZ SİZ YA BENİM KİMSEYE ASILDIGIM FALAN YOK ASILMIS OLSAM ÖZELDEN MSJ ATAR ASILIRDIM.BU ZAMANA KADAR KIMSEYE ASILMADIM ÖLE Bİ TERBİ YESİZLIGIMDE YOKTUR. BENIM SÖLÜCEK BİŞEYİM YOK DAHA ARKADAS TERBIYEM YERINDE UZATMAYALIM BENCEDE.BİZDEDE LAF BOL |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 33 Ziyaretçi