Aman kanka beni gıdıkladığını bile yazmışsın sen yokmusun sen varyaa delim benim yaaSEN BENİM BİRİJİK DELÜMSÜNNN BİTANEM JaNıM KARDEŞİM...
Garip Sohbetler
|
roket55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyiki bu dünyaya gelmişimm ama annemin ben 6 yasındayken ölceni bilseydimmm hayatta bu dunyaya gelmezdim çok üsüldümmm yaa basin saolsunn ama yinede hayat isteee dewamm ediorusss bi sekildeee coNrad Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nihahaha...tahammülle alakası yoq...bıktık artık aldınız saygı duyarız ama walla insan bi yerden sonra miğdesi bulanıyo...ayrıca benim fenerli olmamın alakası yoq...fenerliyim ama gs hariç tüm takımları seviyorum...SEN NEKADAR HAZIMSIZ BİRİSİN YA:, YAZDIKLARINA GÜLÜYORUM ... FB Lİ OLMANLA BENİM HİÇ BİR SORUMUM YOK ARTI SEN KAFADAKİ GS FOBİNİ ÇÖZSEN İYİ OLACAK ....SENİN SONUN VAHİM ....YAZIK...
03-11-2007, Saat: 09:05 PM <
wayyy be helal valla pınarcım bende aynen napacam beni başkası ilgilendirmezz
gercekten katiliorumm suan büyük kücük herkesinn agzındaa küfürrr..sanki marifett gibiii...çokk yazıkkkkkk çookkkkk
coNrad Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öğrenceğim herşeyi öğrendim fakat sen öğrenememişsin...Bi forumda büyük yazıyla bişey yazmak küfür niteliğini taşır...bilmem anlatabildimmi...SAÄžOL ARKADAŞIM BİRŞEYDE ÖÄžRETMİŞ OLDUN SAYENDE FORUMDA BÜYÜK YAZMANIN KÜFÜR OLDUÄžUNU ÖÄžRENDİM ...AMA BUGÜNE KADAR KİMSEYE KÜFÜR ETMEDİM ...BİLMEYEREK YAPTIÄžIM BİRŞEY İÇİN SENDEN ÖZÜR DİLERDİM HERNEKADAR BEN DEN KAT KAT KÜÇÜK OLSAN BİLE... AMA ÖZÜR YOK SANA ARKADAŞIM HAYATINDA BAŞARILAR ...BEN FORUMA BİRİLERİYLE TARTIŞAYIM DİYE ÜYE DEÄžİLİM ..BURADAKİ GÜZLLİKLERİ SENDE KEŞFET VE RAHATLA OLURMU!!! BU DA SANA ABLA TAVSİYESİ OLSUN..
03-11-2007, Saat: 09:09 PM <
Alıntı:iyiki bu dünyaya gelmişimm ama annemin ben 6 yasındayken ölceni bilseydimmm hayatta bu dunyaya gelmezdimya bende üzüldüm başın saolsun arkadasım pınarın dediği gibi hayat acıda olsa devam edioo
Aferin Ya Gülün Soyle ..
Kavga OLmasında.. Faruk Gereken Açıklamayı Yaptı Zaten .. Nusret Sana Harçlık verecem Gel Torunum
Adaşima Katiliyorum ..
Emeğne Sağlik Kardeş Paylaşimlar Süper
03-11-2007, Saat: 09:16 PM <
evet bencede eger gercekten inanılıp güveniliosa vardır bi aşk ama egerki o ilişkide sanalda olsa güven yoksa o an bitmiştirrr.......
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 45 Ziyaretçi