:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
fındık-s
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heheh askın kurban olsun sana :yikildim: askım nabım cok cpklın bı erkekımm yaaa :yikildim:

taş fırın erkeğim benim Big Grin yap hayatım erkek değil mi sever de döver de çapkınlı da yapar helal olsun bideneme :yikildim:
çilekli cuklat
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:taş fırın erkeğim benim Big Grin yap hayatım erkek değil mi sever de döver de çapkınlı da yapar helal olsun bideneme :yikildim:

SAOLLL gülumm alacamm senııı :yikildim: :yikildim: :yikildim: kralıcemm ama bı kadın yetmıo be gulum goruon delı kanlılıgım bozuluyo:yikildim:
Ara
fındık-s
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAOLLL gülumm alacamm senııı :yikildim: :yikildim: :yikildim: kralıcemm ama bı kadın yetmıo be gulum goruon delı kanlılıgım bozuluyo:yikildim:

bozma kendini aslanımmm ben kraliçen olıyım gerisi gelip geçici nasılsa :yikildim:
çilekli cuklat
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bozma kendini aslanımmm ben kraliçen olıyım gerisi gelip geçici nasılsa :yikildim:

aynen askım :yikildim: :yikildim:
Ara
σfflαчи
selam dünyalılar ben dostum Big Grin
Ara
çilekli cuklat
slm lowwwBig Grin
Ara
fındık-s
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slm lowwwBig Grin

slm lowww ne slow müziğin değişik bi tarzı mı :yikildim:
σfflαчи
nasılsın love Big Grin
Ara
çilekli cuklat
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slm lowww ne slow müziğin değişik bi tarzı mı :yikildim:

:yikildim: askımmmm

naberr bebekkk
Ara
σfflαчи
höst ulan ırzımamı geçicen bebek fln Big Grin

iidir hanımefendi Big Grin sizleri sormalı Tongue
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 10 Ziyaretçi
  Tarih: 11-24-2024, 01:10 AM