bende çok sevindim gerçekten ya allah hep mutlu etsin hiç ayırmasın bu arada çok tatlısınız ve birbirinize çok yakışıyorsunuz...
Garip Sohbetler
|
03-12-2007, Saat: 12:11 PM <
crazy-girl50 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayy ne güsel yaaaa allahım sizi hiç ayırmasınn canım cidden çok mutlu oldum bennn bende cuma günü gördüm askımı ama sadece 1 saat görebildimm vakit o kadardı ama inşallah siz daha çok birbirinizle beraber olursunuzz Allah tüm Sevenleri Birbirine Kavuştursun....(Amin) Amiiiin, allah tüm sevenleri hiç ayırmasın.... Biz bi kaç gün hep beraber olcaz bide tatlı bela olcak peşimizde ama olsun keşke sende 1 saatten fazla beraber olabilseydin... İNş fazlasıyla mutlu olrusun.. güzel dileklirin için çok tşkler...
03-12-2007, Saat: 12:14 PM <
sevimli_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende çok sevindim gerçekten ya allah hep mutlu etsin hiç ayırmasın bu arada çok tatlısınız ve birbirinize çok yakışıyorsunuz... valla inan ilk kez görüyorum seni ama demekki takip ediyormuşsun forumu bende sizin bu denli ilgi gösterip sevinmenize ve güzel dilekler dilemenize çok sevindim... Çok çok tşk ederiz... iltifatların çok hoş
03-12-2007, Saat: 12:32 PM <
crazy-girl50 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayy ne güsel yaaaa allahım sizi hiç ayırmasınn canım cidden çok mutlu oldum bennn bende cuma günü gördüm askımı ama sadece 1 saat görebildimm vakit o kadardı ama inşallah siz daha çok birbirinizle beraber olursunuzz Allah tüm Sevenleri Birbirine Kavuştursun....(Amin)AMİNNN CANIM YOK 2 GÜN KALACAK BNM BİTANEMM.... BU ARADA ALLHIM SİZİ VE TÜM SEVNLERİ AYIRMASIN ...
03-12-2007, Saat: 12:33 PM <
Alıntı: saolasınn benim vakit baya kısıtlıydı valla yani babam falanda vardı ben kaçtım onun yanına sırf onu birazcık görebilmek için ama ins 4 nisanda hersey muhteşem olcakk ..Ama cidden sizin askınıza hayranım çok tatlısınız ve birbirinize çok yakışıyosunuz Allah Bir ömür boyu mutlu etsin siziii ve hiç ayrılmayınn
03-12-2007, Saat: 12:33 PM <
sevimli_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende çok sevindim gerçekten ya allah hep mutlu etsin hiç ayırmasın bu arada çok tatlısınız ve birbirinize çok yakışıyorsunuz... TŞKLERRRR ARKADAŞIMMM.... AMİNN DUALRIN İÇİNN... ALLHIM HEPİMİZİ MUTLU EYLESİNN
03-12-2007, Saat: 12:36 PM <
Alıntı: BU ARADA ALLHIM SİZİ VE TÜM SEVNLERİ AYIRMASIN ... amin canım aminnnnn Siz Hep Mutlu Olunn Emiiii heheh[/SIZE][/b] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 340 Ziyaretçi