ben vaRım :--/
Canı Sıkılanlar
|
10-16-2008, Saat: 06:21 AM <
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Canım sıkılmış kimseler yokmuymuşBenimde canım sıkılıyo ya nasılsın Aziz yoktun uzun zamandır? _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben vaRım :--/Sen neden sıkıldın canım Nedense bugece herkes sıkılıyo
biLmem çok sıkıLdım yaa bitürLü duramadm biyerde.saatLerdir evin içinde gezinip druorum son çare pcyi açtım
10-16-2008, Saat: 06:26 AM <
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biLmem çok sıkıLdım yaa bitürLü duramadm biyerde.saatLerdir evin içinde gezinip druorum son çare pcyi açtımhayırdır inş.belki bir şeylere heyacan yapmışındır sıkılmamışsındır olabilirmi ondan acaba canım ben genelde öle oluyom da
Uzun uzun zamandır yoktum biraz daha böyle gider sanırım ama ara ara girebilirim artık...iyiyim çok şükür bu aralar hayat biraz daha zorlaştı tek sorun bu ama oda düzelecek...sen nasılsın iyisindir inş
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hayırdır inş.belki bir şeylere heyacan yapmışındır sıkılmamışsındır olabilirmi ondan acaba canım ben genelde öle oluyom dabende heyecnLandıqımda öLe oLuorum da yok ki heyecanLancak bişeyde bLmiorum vaLLa bende ee sana noLdu canm sen nie sıkıLdın ? buarada hoşqeLdin creaTure
10-16-2008, Saat: 06:31 AM <
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Uzun uzun zamandır yoktum biraz daha böyle gider sanırım ama ara ara girebilirim artık...iyiyim çok şükür bu aralar hayat biraz daha zorlaştı tek sorun bu ama oda düzelecek...sen nasılsın iyisindir inş Hımm anlıyorum Aziz hayırlısı olsun senin için inş. umarım çok zorlaşmaz hayat senin için bir an önce düzelir inşaAllah Bende iyiyim çok şükür yeni geldim geçen hafta ankaradaydım bende
tşk ALON3 hoşbuldum ...
Herşeyin hayırlısı olsun dediğin gibi
10-16-2008, Saat: 06:38 AM <
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende heyecnLandıqımda öLe oLuorum da yok ki heyecanLancak bişeyde bLmiorum vaLLa bende anladım canım benim valla bilmiyom ki birden canım sıkıldı işte nedeni ben de bilemiyorum |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 433 Ziyaretçi