bakalım canı sıkılanlarda kimler mevcutmuş herkese canı gönülden merhaba
Canı Sıkılanlar
|
10-16-2008, Saat: 11:47 PM <
merhabaya merhaba gelmedine göre kimse yok sanırım...
10-16-2008, Saat: 11:56 PM <
merhaba ama bugün bu sitede bi durgunluk war çözemedik bi türlü
10-16-2008, Saat: 11:59 PM <
ana valla biri geldi ya bilmem sanırım herzaman bole bir kere daha girdim kımse yoktu çıktım ya eee nasılsın bakalım iyimisin
10-17-2008, Saat: 12:01 AM <
s_n_ s_v_y_r_m Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ana valla biri geldi ya bilmem sanırım herzaman bole bir kere daha girdim kımse yoktu çıktım ya eee nasılsın bakalım iyimisin sabahtan beri siteyi uyandırmaya çalışıoruz ama olmuo bi kaç gündür çok insan girip çıktı herkes yoruldu bugn ondan böyle galiba iim saol seni sormalı sen nasılsın
10-17-2008, Saat: 12:07 AM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sabahtan beri siteyi uyandırmaya çalışıoruz ama olmuo bi kaç gündür çok insan girip çıktı herkes yoruldu bugn ondan böyle galiba saol bende iyiyim sanırım site halen uyuyor ya baksana gene kımse yok ya desene misafir üyelerde olmazsa sitede kimse olmucak
10-17-2008, Saat: 12:09 AM <
s_n_ s_v_y_r_m Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol bende iyiyim sanırım site halen uyuyor ya baksana gene kımse yok ya desene misafir üyelerde olmazsa sitede kimse olmucak bugün özel bi gün falanda bizim haberimiz yok galiba baksana tk yok bi tek misafirler war onlarda misafir pek bi özellikleri yok kısmet bekleyelim bakalım kimler gelcek baska
10-17-2008, Saat: 12:15 AM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bugün özel bi gün falanda bizim haberimiz yok galiba baksana tk yok bi tek misafirler war onlarda misafir pek bi özellikleri yok kısmet bekleyelim bakalım kimler gelcek baska yok sanmıyorum ozel bir gün yoktur ya herkez gece katılıyorsa muhabbete gunduz tabi girmez muhabbete zaten canı sıkılan dıyoruz ama benım canım daha cok sıkıldı yaaaa pofffffff
10-17-2008, Saat: 12:17 AM <
s_n_ s_v_y_r_m Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok sanmıyorum ozel bir gün yoktur ya herkez gece katılıyorsa muhabbete gunduz tabi girmez muhabbete zaten canı sıkılan dıyoruz ama benım canım daha cok sıkıldı yaaaa pofffffff gecede böyle olursa hiç çekilmez site benimde canım sıkılıyo birazdan benim hanımı almaya gitcem azcık geçer belki sıkıntım yani umarım
10-17-2008, Saat: 12:20 AM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: gecede böyle olursa hiç çekilmez site benimde canım sıkılıyo birazdan benim hanımı almaya gitcem azcık geçer belki sıkıntım yani umarım bencede çekilmez ya bende birazdan çıkarım seninle tanıştımada memnun oldum günah keçisi eh biraz konustuk ama olsun güzeldi gene |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 340 Ziyaretçi