günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: amin amin hepimize sıkıntılı bi günü iiye çewirmeye calışıroruz ama olmuodi mi olmuyor
Canı Sıkılanlar
|
10-17-2008, Saat: 06:54 PM <
10-17-2008, Saat: 06:55 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol cnım ben de çok şükür iyiyim seni gördüm daha iyi oldumsende sağol canım sevindim iyi olmana
10-17-2008, Saat: 06:55 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşı olda bi o zaman bakalım keyfin nasıl bi ara olurum inş önümüzdeki sene falan o zaman hatırlatırım ben sana aşı oldum die нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sende sağol canım sevindim iyi olmana ne güzel böyle gülen yüzler görmek enerji doluyo insan miley20:
10-17-2008, Saat: 06:57 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne güzel böyle gülen yüzler görmek enerji doluyo insan miley20:haklısın içimizi karartmaya gerek yok gülelim
10-17-2008, Saat: 06:57 PM <
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:di mi olmuyor olcak ama az kaldı yani site bi uyansa hala uyuolar
10-17-2008, Saat: 06:59 PM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olcak ama az kaldı yani site bi uyansa hala uyuolaree napsınlar uyku gibisi varmı insan doyamıyor herkes bizim gibi erkencimi çalışıosan eğer derdin var demektir valla üyeden çok misafirler var ben böyle kalabalık misafir görmemiştim fazla hiç
10-17-2008, Saat: 07:01 PM <
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ee napsınlar uyku gibisi varmı insan doyamıyor herkes bizim gibi erkencimi çalışıosan eğer derdin var demektir valla üyeden çok misafirler var ben böyle kalabalık misafir görmemiştim fazla hiç gece oturuolar gündüz uyuolar ohh ne güsel benim işte yokta niye erken kalkıosam msafirler hep warda ek bi işe yaramıo нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ee napsınlar uyku gibisi varmı insan doyamıyor herkes bizim gibi erkencimi çalışıosan eğer derdin var demektir valla üyeden çok misafirler var ben böyle kalabalık misafir görmemiştim fazla hiç biz misafirperver bi siteyiz giderek hayranlarımız artıyo
10-17-2008, Saat: 07:03 PM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: gece oturuolar gündüz uyuolar ohh ne güsel benim işte yokta niye erken kalkıosam msafirler hep warda ek bi işe yaramıogeceleri gündüz yapmışlar napsınlar tatil zamanlarımda ben bazen öyle yapıyorum yaramasalar bile varlıkları gözüküyor yeter o işin yoksa sen neden erken kalkıyorsun yat dinlen işte ne güzel uykun bitince kalkarsın |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 455 Ziyaretçi