sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biz misafirperver bi siteyiz giderek hayranlarımız artıyoevet geçen gün 50 sayfalık misafir bölümü gördüm şaşırdım sevindim böyle olmasına ne güzel hayranlarımız artar buraya
Canı Sıkılanlar
|
10-17-2008, Saat: 07:04 PM <
10-17-2008, Saat: 07:06 PM <
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:geceleri gündüz yapmışlar napsınlar tatil zamanlarımda ben bazen öyle yapıyorum bunların tatil zamanlarıyla çalışma zamanları hiç belli olmuyo ama olsun elbet bi ara uyanırlar agrım war biraz ondan kalkıyorum çok yatınca dha cok canım acıyo нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı: evet geçen gün 50 sayfalık misafir bölümü gördüm şaşırdım sevindim böyle olmasına ne güzel hayranlarımız artar buraya tabi canım görünce üye olmak istiyo herkes
10-17-2008, Saat: 07:07 PM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bunların tatil zamanlarıyla çalışma zamanları hiç belli olmuyo ama olsun elbet bi ara uyanırlaruyanırlar tabi hep yatacak halleri yok ya neden geçmiş olsun niye ağrın var ?
10-17-2008, Saat: 07:08 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi canım görünce üye olmak istiyo herkesolsunlar kapımız hepsine açık günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bunların tatil zamanlarıyla çalışma zamanları hiç belli olmuyo ama olsun elbet bi ara uyanırlar emrecim ya sen geçen gün ameliyat oldum fln yazmıştın geçmiş olsun neyin vardı ?? bahsettiysen de ben görmedim demek
10-17-2008, Saat: 07:09 PM <
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:uyanırlar tabi hep yatacak halleri yok ya onlar uyanıyo biz yatıoruz galiba saol dizimden ameliat oldum 2 aydır eweyim ama daha tamamen iyileşemedim :S
10-17-2008, Saat: 07:10 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:emrecim ya sen geçen gün ameliyat oldum fln yazmıştın geçmiş olsun neyin vardı ?? bahsettiysen de ben görmedim demek saol canım ameliat oldum dizimdeki kaymadan dolayı ama eskisinden daha iyiyim her ne kadar tam iileşmesemde
10-17-2008, Saat: 07:10 PM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onlar uyanıyo biz yatıoruz galibasanırım biraz öyle oluyor gece gündüz yer değişiyor bizde onlarınki ile hım çoook geçmiş olsun umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun zamanla iyileşirsin hemen bi anda iyileşemezsin. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 57 Ziyaretçi