Kim Kimi Yoluyo Ne bu ya Tavukmu
Susun Bakim Saçınızı Başını Yoldurtmayın Bana
Garip Sohbetler
|
Kim Kimi Yoluyo Ne bu ya Tavukmu
03-13-2007, Saat: 06:08 PM <
adınız soyadınız:Esra
doğum tarihiniz,dogum yeriniz:02-07-1992/İST. kilonuz ve boyunuz:bilmiyom walla saç renginiz ve göz renginiz:saç koyu kestane ama çok koyu siyah gibin gözdekahve rengi gitmek istediğiniz yüksek okul:güzel sanatlar/konservatuar burçlara inanırmısınız.burcunuz nedir:bazen inanırım/yengeç hangi meslegiseçmek hangişehirde yaşamak istersiniz:grafikerlik yada müzik öğr./SİVASTA YAŞAMAK İSTERDİM hobileriniz varmı varsa nelerdir:dans etmek,nete takılmak,yaramazlık yapmak sevdiğiniz yemekler ve meyveler nelerdir: sevdiginiz renkler varmı varsa nelerdir:gri,mor,siyah sevdiginiz yerli ve yabancı artistler kimlerdir:shakira,keremcem,grup hepsi,ceza,blue,sean paul sevdiginiz yerli ve yabancı filmler nelerdir: hayattaki idealiniz,ulaşmak istediginiz en son noktanedir: beğendiğiniz müzik türü ve şarkılar:metal,arabesk hariç hepsini çoksewerim müzik bnm ruhum romantik misiniz?sizce romantizm nedir?:Ewt çok fazla deqil ama romantiğim. kendinizde beğendiğiniz veya beğenmediğiniz özellikleriniz nelerdir:BEGENDİGİM:anlayışlı,dürüst,cesaretli,asil olmam.BEÄžENMEDİÄžİM:Karşı cinse karşı kıskanç olmam,sinirli olmam,hemen mutlu olamamam,aşırı duygususal olmam mutluluk sizce aşk mı para mı:En çok aşk ama paranında önemi war mutlulukta sevdiğiniz kişiyi tarif edermisiniz:etmek çok isterim ama anlatıla anlatıla bitirilmez ki forumun dertlisi sewdiginiz kişinin size karşı hareketlerini beğeniyor musnuz:Ewt sevdiğinize aşkınızı ifade ettiniz mi?etmediyseniz nasıl söylemek isterdiniz?:Hyr etmedim o bana etti hayalleriniz nelerdir?:Gitar çalmak,oynadıgım tiyatrodan anlımın akıyla çıkmak,dans kursuna,kıck box a gitmek,AŞKIMLA BERABER OLMAK sevdiğiniz kişiyle evlenmeyi düşünüyor musunuz?Yoksa geçici birgönül oyunumu?:Geçici bir gönül oyunu olsaydı çıkmazdım ewt düşünüyorum hayattaki beklentileriniz nelerdir?:Hayattan beklentilerim yok hayattaki insanlardan beklentilerim war hayatta en çok sevdiğiniz kişiler kimlerdir?:say say bitmez kiÖncelikle bu forumdakiler war onlar kendilerini biliyo çok sewiyom onları,AŞKIMI,ailemi boş vakitlerinizi nasıl değerlendiriyosunuz?:Dans ederek we internete takılarak romantik mi, gerçekçi mi sayılırsınız?:O anki durumuma qöre deqişir Sevdiğinizden ayrılmak zorunda kalırsanız, başkasını bulup gününüzü gün mü edersiniz veya bir süre beklermisiniz?:Bir süre beklerim çünkü o bnm bitanecik aşkımdır Sizce gerçek bir arkadaşın özellikleri neler olmalıdır?: dürüst,sadık,arkadaşı için ufakta olsa bişeyler yapmak istemelidir sizce br kadın veya erkek kaç yaşında evlenmelidir? aradaki yaş farkı sizce önemlimidir?:Arada çok çok fark warsaönemlidir.24-23 yaşlar ewlilik için uygundur
Ne aaaaaaa sı elleşmeyin Aşkımıza
Kıskananlar Çatlasın emi
03-13-2007, Saat: 06:31 PM <
kıskanan ortada bi defa sen kıskanıyon kuma geliyon
03-13-2007, Saat: 06:40 PM <
Zen!th Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tabiki Sensin Nikah şahidi.. ßüyük zevkLe ama ndn kurtarıyorum kiii ßu zamanda koca ßuLmk zor kıymetini ßiL :yikildim:
03-13-2007, Saat: 07:20 PM <
Chatlak_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:helal olsun abicim yafne demek inş. en kısa zamanda gelirsin bu arada oraya ugramışken mardine de ugra istenmiyorum orada yaf:yikildim: :yikildim:
evett yaa kim benden kurtulmak istiyoo hemdee benim gibi birindenn aaa
boşol Boşol Boşol
Gidin Hüllecimi Güllecimi Bişe Diyolar ya Ondan Getirin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|