:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
günahkeçisi
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sonrasında pes mi diyosun yani Big Grin

öyle yapmayı düşünüorum yada arada ahh dizime agrı girdi ben biraz mola wermeliyim gibisinden şeyler düşünüorum Big Grin
Ara
нüzüηçiçÑ”ği
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öyle yapmayı düşünüorum yada arada ahh dizime agrı girdi ben biraz mola wermeliyim gibisinden şeyler düşünüorum Big Grin
desene planlar şimdiden yer etmiş sende Big Grin
Ara
günahkeçisi
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadii 2 aydır mı yatıyosun yapma yaaa:o:

2 aydır yatıorum yürüyebildigim yerler ewimden ibaret dha ilerisi oldugunda agrı yapıo henüz tam kendine gelmedigi için kesilen yerler:S
Ara
kı@ymı@k=)
iyiyim bennn Big Grin damattt.. SmileSmile düğünü yaptıkk bebiş ne zaman Big Grin
Ara
günahkeçisi
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:desene planlar şimdiden yer etmiş sende Big Grin

evet ama bunları kimse duymamalı yoksa Big Grin beni ben işe gitmeden direk atarlarBig Grin
Ara
нüzüηçiçÑ”ği
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet ama bunları kimse duymamalı yoksa Big Grin beni ben işe gitmeden direk atarlarBig Grin
bizden sır çıkmaz merak etme hehehe Big Grin
Ara
sıla
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyidir ablamm SmileSmile azcık uykuluyum Big Grin

niye uyumazsan öle olursun tabi sabahtan beri sizden bahsediyoduk bizde Big Grin
gece uyumayıp sabah uyanamayanlar diye yine en erkencileri sen çıktın Big Grin
Ara
günahkeçisi
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyiyim bennn Big Grin damattt.. SmileSmile düğünü yaptıkk bebiş ne zaman Big Grin

hala yorgunlugu atamadım üstünden Tongue biz bebişin al t yapısını onceden yapmıştık 2 aya kadr gelir herlhade Tongue :yikildim:
Ara
günahkeçisi
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bizden sır çıkmaz merak etme hehehe Big Grin

biliorum ondan söyledim zaten Big Grin umarım burda bizimkilerdrhn biri yoktur Big Grin
Ara
sıla
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:2 aydır yatıorum yürüyebildigim yerler ewimden ibaret dha ilerisi oldugunda agrı yapıo henüz tam kendine gelmedigi için kesilen yerler:S

hay Allah ya üzüldüm neyse artık daha iyidir heralde kendine iyi bak
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 481 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:18 AM