нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sonrasında pes mi diyosun yani
öyle yapmayı düşünüorum yada arada ahh dizime agrı girdi ben biraz mola wermeliyim gibisinden şeyler düşünüorum
Canı Sıkılanlar
|
10-17-2008, Saat: 07:24 PM <
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sonrasında pes mi diyosun yani öyle yapmayı düşünüorum yada arada ahh dizime agrı girdi ben biraz mola wermeliyim gibisinden şeyler düşünüorum
10-17-2008, Saat: 07:25 PM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öyle yapmayı düşünüorum yada arada ahh dizime agrı girdi ben biraz mola wermeliyim gibisinden şeyler düşünüorumdesene planlar şimdiden yer etmiş sende
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadii 2 aydır mı yatıyosun yapma yaaa:o: 2 aydır yatıorum yürüyebildigim yerler ewimden ibaret dha ilerisi oldugunda agrı yapıo henüz tam kendine gelmedigi için kesilen yerler:S
iyiyim bennn damattt.. düğünü yaptıkk bebiş ne zaman
10-17-2008, Saat: 07:26 PM <
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:desene planlar şimdiden yer etmiş sende evet ama bunları kimse duymamalı yoksa beni ben işe gitmeden direk atarlar
10-17-2008, Saat: 07:26 PM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet ama bunları kimse duymamalı yoksa beni ben işe gitmeden direk atarlarbizden sır çıkmaz merak etme hehehe кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyidir ablamm azcık uykuluyum niye uyumazsan öle olursun tabi sabahtan beri sizden bahsediyoduk bizde gece uyumayıp sabah uyanamayanlar diye yine en erkencileri sen çıktın
10-17-2008, Saat: 07:27 PM <
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyiyim bennn damattt.. düğünü yaptıkk bebiş ne zaman hala yorgunlugu atamadım üstünden biz bebişin al t yapısını onceden yapmıştık 2 aya kadr gelir herlhade :yikildim:
10-17-2008, Saat: 07:27 PM <
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bizden sır çıkmaz merak etme hehehe biliorum ondan söyledim zaten umarım burda bizimkilerdrhn biri yoktur |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|