günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biliorum ondan söyledim zaten umarım burda bizimkilerdrhn biri yokturyokturdur herhalde
Canı Sıkılanlar
|
10-17-2008, Saat: 07:28 PM <
10-17-2008, Saat: 07:28 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:niye uyumazsan öle olursun tabi sabahtan beri sizden bahsediyoduk bizde oleeeeeeeeeeeeey :tey::tey::tey:miley16:miley16: süperimdir ben ;
10-17-2008, Saat: 07:29 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hay Allah ya üzüldüm neyse artık daha iyidir heralde kendine iyi bak iyiyim denebilir.. herkes ii baksın kendine bi anlık bişeyde neler oldu :S
10-17-2008, Saat: 07:29 PM <
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yokturdur herhalde warsada cok geç artık zaten günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyiyim denebilir.. herkes ii baksın kendine bi anlık bişeyde neler oldu :S öyle valla ya Allah başka dert vermesin evet Mervem sen süpersin bilmem mi нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yokturdur herhalde ehehe yoktur yoktur
10-17-2008, Saat: 07:32 PM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:warsada cok geç artık zatenişinden olma aman yerin kulağı vardır susalım
10-17-2008, Saat: 07:33 PM <
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:işinden olma aman yerin kulağı vardır susalım bencede oturdugum yerden bide işimi kaybetmim ee ne dioduk bak uyanıo herkesler sesimizi duydualr sanrım yada kabusları olduk |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 191 Ziyaretçi