Esraaaaaaaa Koyayımmıııııı Burayaaaaaaaaaaaa
Garip Sohbetler
|
Hehehe Gıcıklık değilmiii
Arkadaslar Daha Taze Taze Fırından yeni çıktı 5 dk önceki forum kapandığı sıradaki msn de geçen konuşma Esraaa Sen Bi şairsin : demek baban matbaacı ewt hemde şef müdür yardımcısı hehe Emrehan : hayırlı olsun forum bozuldu Emrehan: nazarım değdi be Esra: Esra: ewt ya Emrehan: he açıldı Esra: tamdamaşallah yazmıştımhe Emrehan :Tamda bozulacak zamanı buldu heh Esra : açıldıki Emrehan: bende bozuk hala Esra:hehe Emrehan: tin tin tini tini hanımmmm Esra:hehe
Emrehan :açılmıyorrr buu forumm allahımmmmmmm
Emrehan : ben şimdi adminemi yalvarayımmmm Emrehan öle bana ne yaapayım allahımmmmmmm Emrehan :en iyisi duygusuzu yakayımmmmm Emrehan :yıkıl karşımdan duygusuz Emrehan :enkazınıda kaldır Esra: Emrehan: he açıldı be Emrehan: Emrehan :tuttu bedduam korktu yakmamdan< Esra : Duygusuz Emrehan :defol duygusuz Emrehan en duygusuz ben korkusuz ikimizde birbirimizden b*kuz Emrehan : neden bozuluyon be duygusuz Esra: duy duygusuz sana olan duygulu çıglıklarımı Emrehan :onları duy ama bilme siteye girerken yırtındıklarımı Emrehan : eğer böyle yaparsan bi daha duygusuz toplayacağım pılımı pırtınmı Emrehan: hıh işte döneceğim sana sırtımı Esra : şu yırtındıklarımdır ki beni banlatan Emrehan : ister ban ver istan ünvan Emrehan : Bi daha Bozulursan kandıramazsın duygusuz hiç bi zaman... Emrehan : eksi rep versende bana duygusuz Emrehan:ben yapamam sensiz .. yorumsuzzzz Esra :hehe Emrehan : bak demin sırtımı dönüyordum Emrehan : şimdi ise sana geliyorum duygusuzzz Emrehan:kopamıyom sendennn Emrehan eviyom lan seni duygusuz Esra:nusrette olsa esra da olsa Esra : Forumda Esra :açlıkta olsatoklukta olsa Esra :yok Esra :yok Emrehan:her türlü b*klukta olsa Esra ewgideolsa nefrette olsa Esra... : kapımda Emrehan:bozulup dursanda . Esra :arada Emrehan:beni sinirden manyaklaştırsanda Emrehan :Aşığım sana be duygusuzzz Esra:kıramıyorum seni yinesewecegim seni Emrehan :hemde ebedii Emrehanen üzsende deli etsende beni Emrehan:artık adım atmam gerii Emrehan:hedefimizzz daha kaç yıllarrr Emrehan:yürüü duygusuzum ileriiiiiii Esra en yürüdükçeileri Emrehan :ben seveceğim seniii Emrehan :ama duygusuz bak dinle beni Emrehan:bi daha açılmazsan bozlursan öle deli delii Emrehan:yeminle döverim seni Esra : şaka yaptım nan kıyamam sewerim yine seni Emrehan :ulann hemende yumusadın dimii Emrehan :ne şakası yap hele döveceğim seni Emrehan:uslu uslu otur duygusuz ayar etme beni Emrehan: Sakin ol bozulma emi Esra :ister admin gelsin ister feriştahı i Emrehan: ahh duygusuz canım bitanesi Emrehan...! :lafı uzatmaya gerek yok değilse bu şiir olacak bomb*k Emrehaneviyorum sana aşığım işte duygusuz Emrehan: bundan ötesi yok Esra: Emrehan:tHe SoN Esra :ainen öle
03-14-2007, Saat: 03:45 AM <
adınız soyadınız:CEYDA HANDE KESİM
doğum tarihiniz,dogum yeriniz:19-09-1989 ESKİŞEHİR kilonuz ve boyunuz:55/1.70 saç renginiz ve göz renginiz:KAHVERENGİ-AÇIK KAHVERENGİ gitmek istediğiniz yüksek okul:HAVA HARP burçlara inanırmısınız.burcunuz nedir:BAŞAK hangi meslegiseçmek hangişehirde yaşamak istersiniz:PİLOT-FOÇA hobileriniz varmı varsa nelerdir:KENDİMİ ÖZGÜR HİSSETTİÄžİM HERŞEY sevdiğiniz yemekler ve meyveler nelerdir:KÖFTE-ÇİLEK sevdiginiz renkler varmı varsa nelerdir:SİYAH-BEYAZ-YEŞİL sevdiginiz yerli ve yabancı artistler kimlerdir:EVANESCENCE-FERHAT GÖÇER sevdiginiz yerli ve yabancı filmler nelerdir:TESTERE SERİLERİ hayattaki idealiniz,ulaşmak istediginiz en son noktanedir:LABORANTIM VE DOKTOR OLMAK İSTİYORUM beğendiğiniz müzik türü ve şarkılar:ROCK'IN ROLL romantik misiniz?sizce romantizm nedir?:ÇOÄžUNLUKLA DEÄžİLİMDİR kendinizde beğendiğiniz veya beğenmediğiniz özellikleriniz nelerdir: mutluluk sizce aşk mı para mı:HER İKİSİDE sevdiğiniz kişiyi tarif edermisinz:O BENİM NEFESİM DERİM sewdiginiz kişinin size karşı hareketlerini beğeniyor musnuz: sevdiğinize aşkınızı ifade ettiniz mi?etmediyseniz nasıl söylemek isterdiniz?:BU GÜNE KADAR KİMİ SEVDİYSEM SÖYLEDİM hayalleriniz nelerdir?:SADECE KARİYER sevdiğiniz kişiyle evlenmeyi düşünüyor musunuz?Yoksa geçici birgönül oyunumu?: hayattaki beklentileriniz nelerdir?:HAYATTA BEKLENTİLERLE DEÄžİL İDEALLER LE YAŞANMALI hayatta en çok sevdiğiniz kişiler kimlerdir?: boş vakitlerinizi nasıl değerlendiriyosunuz?:O AN Kİ RUH HALİME BAÄžLI romantik mi, gerçekçi mi sayılırsınız?:GERÇEKÇİ Sevdiğinizden ayrılmak zorunda kalırsanız, başkasını bulup gününüzü gün mü edersiniz veya bir süre beklermisiniz?:AŞKA KÜSERİM Sizce gerçek bir arkadaşın özellikleri neler olmalıdır?:BENİ TAMAMLAMALI Sevdiğiniz kişiden duymak istediğiniz en güzel söz nedir?:BU KONUDA YETİNMEYİ BİLMİYORUM(ŞIMARTILMAYI SEVERİM)miley17: sizce bir kadın veya erkek kaç yaşında evlenmelidir? aradaki yaş farkı sizce önemlimidir?: Benim hakkımda neler düşündüğünüzü yazarmısınız?::? O KADAR TANIMIYORUM
adınız soyadınız:adem kaçmaz
doğum tarihiniz,dogum yeriniz:24/01/1987 adana kilonuz ve boyunuz:kilo:70 boy:1.82 saç renginiz ve göz renginiz:saç siyah göz kahverengi gitmek istediğiniz yüksek okul:açıkliseyi bitireyim yeter burçlara inanırmısınız.burcunuz nedir:inanırım. burcum kova hangi meslegiseçmek hangişehirde yaşamak istersiniz: hobileriniz varmı varsa nelerdir:futbol felan işte... öyle şeyler sevdiğiniz yemekler ve meyveler nelerdir:hepsi sevdiginiz renkler varmı varsa nelerdir:bahtım gibi kara sevdiginiz yerli ve yabancı artistler kimlerdir:[COLOR="black"]yerli:ferdi baba yabancı:bobert do niro sevdiginiz yerli ve yabancı filmler nelerdir:yerli:gora yabancı:yüzüklerin efendisi hayattaki idealiniz,ulaşmak istediginiz en son noktanedir:açıkliseyi bitirmek beğendiğiniz müzik türü ve şarkılar:arabesk romantik misiniz?sizce romantizm nedir?:------- kendinizde beğendiğiniz veya beğenmediğiniz özellikleriniz nelerdir:yaptığım bişeyle öğünmem.... mutluluk sizce aşk mı para mı:tabiki aşk..... sevdiğiniz kişiyi tarif edermisinz:esmer güzeli yetermi? sewdiginiz kişinin size karşı hareketlerini beğeniyor musnuz:ewet sevdiğinize aşkınızı ifade ettiniz mi?etmediyseniz nasıl söylemek isterdiniz?:ettim. hayalleriniz nelerdir?:baba olmak sevdiğiniz kişiyle evlenmeyi düşünüyor musunuz?Yoksa geçici birgönül oyunumu?:bunu geç... hayattaki beklentileriniz nelerdir?:baba olmak hayatta en çok sevdiğiniz kişiler kimlerdir?:hımmm.... çok var say say bitmez şimdi...apo, sedoş bide selo en önemlileri bunlar.. boş vakitlerinizi nasıl değerlendiriyosunuz?:internette romantik mi, gerçekçi mi sayılırsınız?:nickim gibi gerçekçiyim Sevdiğinizden ayrılmak zorunda kalırsanız, başkasını bulup gününüzü gün mü edersiniz veya bir süre beklermisiniz?:duruma bağlı Sizce gerçek bir arkadaşın özellikleri neler olmalıdır?:adam gibi adam olsun yeter. çok bişey istemiyom... Sevdiğiniz kişiden duymak istediğiniz en güzel söz nedir?:seni seviyorum.. sizce bir kadın veya erkek kaç yaşında evlenmelidir? aradaki yaş farkı sizce önemlimidir?:aradaki yaş farkı önemli tabiki. erkek askerden sonra evlenebilir. bayan için ideal yaş en az 19 diye düşünüyorum..... Benim hakkımda neler düşündüğünüzü yazarmısınız?:birz çatlaksın [/COLOR]
Değerli Duygusuz.Com ailesine doğum günümü hatırladıkları için tşk ederim.:k:
03-14-2007, Saat: 11:04 AM <
adınız soyadınız:müberra
doğum tarihiniz,dogum yeriniz: kilonuz ve boyunuz:boy=160 küsür saç renginiz ve göz renginiz:kahve rengi/kahverengi gitmek istediğiniz yüksek okul: burçlara inanırmısınız.burcunuz nedir:boğa hangi meslegiseçmek hangişehirde yaşamak istersiniz:istanbul/matemtaik öğretmeni hobileriniz varmı varsa nelerdir:sevmek,bilgisayar oynamak,dersleri sevmemek vb. sevdiğiniz yemekler ve meyveler nelerdir:meyvelerin hepsini severim, ensevdiğim yemek içinde patlıcan olan sevdiginiz renkler varmı varsa nelerdir:siyah beyaz pembe fıstık yeşili turuncu turkuaz sevdiginiz yerli ve yabancı artistler kimlerdir:irem, ceza sevdiginiz yerli ve yabancı filmler nelerdir: hayattaki idealiniz,ulaşmak istediginiz en son noktanedir: beğendiğiniz müzik türü ve şarkılar:slow ve rep romantik misiniz?sizce romantizm nedir?:romantiğimdir.sevdiğine güzel jestler yapan kişidir kendinizde beğendiğiniz veya beğenmediğiniz özellikleriniz nelerdir:çok şımarığım, çok feci adam terslerim, bir şeye taktım mı takarım: mutluluk sizce aşk mı para mı:aşk sevdiğiniz kişiyi tarif edermisinz:asabi, baskasını seviyo, en ii arkadaşlarımdan biri... sewdiginiz kişinin size karşı hareketlerini beğeniyor musnuz:hyr sevdiğinize aşkınızı ifade ettiniz mi?etmediyseniz nasıl söylemek isterdiniz?:etmedim... mektupla herhalde... hayalleriniz nelerdir?: sevdiğiniz kişiyle evlenmeyi düşünüyor musunuz?Yoksa geçici birgönül oyunumu?:yaş kuçuk ama onu çok çok çok sevıyorum... hayattaki beklentileriniz nelerdir?: hayatta en çok sevdiğiniz kişiler kimlerdir?:ailem, arkadaşlarım... boş vakitlerinizi nasıl değerlendiriyosunuz?: romantik mi, gerçekçi mi sayılırsınız?:gerçekçi... Sevdiğinizden ayrılmak zorunda kalırsanız, başkasını bulup gününüzü gün mü edersiniz veya bir süre beklermisiniz?:bir süre beklerim herhalde.... Sizce gerçek bir arkadaşın özellikleri neler olmalıdır?:sır tutmalı pat diye herşeyi söylememeli annesıgılın onu çok sıkmamalı(yani çarşıya gıdelım mı dediğinde ben çıkıyorum dıye çıkmalı) Sevdiğiniz kişiden duymak istediğiniz en güzel söz nedir?:seni seviyorum... sizce bir kadın veya erkek kaç yaşında evlenmelidir? aradaki yaş farkı sizce önemlimidir?:yaş farkı önemlı deıl... yeterki birbirlerini sevsinler Benim hakkımda neler düşündüğünüzü yazarmısınız?: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 91 Ziyaretçi