koptm yHa :yikildim:
Garip Sohbetler
|
03-14-2007, Saat: 03:19 PM <
adınız soyadınız:Samet Tokgöz
doğum tarihiniz,dogum yeriniz:26/02/1896 - Akçadağ kilonuz ve boyunuz:70kg-1,72cm saç renginiz ve göz renginiz:siyah saç- yeşil göz gitmek istediğiniz yüksek okul:Okuyorum şu anda orda burçlara inanırmısınız.burcunuz nedir:sayılır- balık hangi meslegiseçmek hangişehirde yaşamak istersiniz:okuduğum mesleği seçtim-izmir hobileriniz varmı varsa nelerdir:bateri çalmak sevdiğiniz yemekler ve meyveler nelerdir:etle olan herşeyi,erik sevdiginiz renkler varmı varsa nelerdir:sarı kırmızı sevdiginiz yerli ve yabancı artistler kimlerdir:Şebnem Ferah,Haluk Levent sevdiginiz yerli ve yabancı filmler nelerdir:Mr. & Miss Smith hayattaki idealiniz,ulaşmak istediginiz en son noktanedir:işimde master yapmak beğendiğiniz müzik türü ve şarkılar:rock-Okyanus(Şebnem Ferah) romantik misiniz?sizce romantizm nedir?:Evet-bence herşeydir kendinizde beğendiğiniz veya beğenmediğiniz özellikleriniz nelerdir:Beğendiğim Kaşlarım v Gözlerim-Beğenmediklerim sadece boyummmm mutluluk sizce aşk mı para mı:Bu devirde TAbiiki AŞk ama Parada gerekli sevdiğiniz kişiyi tarif edermisinz:Olsada etsek sewdiginiz kişinin size karşı hareketlerini beğeniyor musnuz:yok ya yaramıza tuz basıp durmayın yaaa sevdiğinize aşkınızı ifade ettiniz mi?etmediyseniz nasıl söylemek isterdiniz?:Hiç ummadığı bir anda hiç ummadığı bir şekilde hayalleriniz nelerdir?:Olsa neye yarar ki gerçekleşmedikten sonra ama hayallerim var onu biliyorum sevdiğiniz kişiyle evlenmeyi düşünüyor musunuz?Yoksa geçici birgönül oyunumu?:aaaa ama sormayın cnm artık hayattaki beklentileriniz nelerdir?:Beni mutlu edecek herşey hayatta en çok sevdiğiniz kişiler kimlerdir?:Ailem,Kankam boş vakitlerinizi nasıl değerlendiriyosunuz?:internette romantik mi, gerçekçi mi sayılırsınız?:romantik Sevdiğinizden ayrılmak zorunda kalırsanız, başkasını bulup gününüzü gün mü edersiniz veya bir süre beklermisiniz?:Tabiiki biraz beklerim ya Sizce gerçek bir arkadaşın özellikleri neler olmalıdır?:Kanakam gibi olmalı Sevdiğiniz kişiden duymak istediğiniz en güzel söz nedir?:SAna Aşığım sizce bir kadın veya erkek kaç yaşında evlenmelidir? aradaki yaş farkı sizce önemlimidir?:Yaş farkı önemli deil bence hiççç Aşkın yaşıda Yoktur bence Benim hakkımda neler düşündüğünüzü yazarmısınız?: ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SEN NEKADAR HAZIMSIZ BİRİSİN YA:, Arkadaşım saygılı olmaya çalışıyorum sen hala saygısızlık yapıyosun...
03-14-2007, Saat: 07:01 PM <
adınız soyadınız:Emel YILIDZ
doğum tarihiniz,dogum yeriniz: kilonuz ve boyunuz:bilmiyorum: saç renginiz ve göz renginiz:kumral saş, yeşilgöz gitmek istediğiniz yüksek okul: burçlara inanırmısınız.burcunuz nedir:biraz inanırım yay hangi meslegiseçmek hangişehirde yaşamak istersiniz:öğretmenlik ankara hobileriniz varmı varsa nelerdir:gezmek, bisiklete binmek:,spor yapmak... sevdiğiniz yemekler ve meyveler nelerdir:far etmez yemek seçmem ,erik,çilek,armut.. sevdiginiz renkler varmı varsa nelerdir:yeşil,mavi sevdiginiz yerli ve yabancı artistler kimlerdir:84,ismail yk,dj akman,etkin,eyüphan sevdiginiz yerli ve yabancı filmler nelerdir:binbirgece hayattaki idealiniz,ulaşmak istediginiz en son noktanedir: beğendiğiniz müzik türü ve şarkılar:arabeks,rock,pop, romantik misiniz?sizce romantizm nedir?:romantiğim, kendinizde beğendiğiniz veya beğenmediğiniz özellikleriniz nelerdir:beğendiğim özelliğim;cesurum,korkunun üzerine gitmeyi çok severim...beğenmediğim özellik;sigara içmem. mutluluk sizce aşk mı para mı:aşk bence sevdiğiniz kişiyi tarif edermisinz:yokki sevdiğim sewdiginiz kişinin size karşı hareketlerini beğeniyor musnuz: sevdiğinize aşkınızı ifade ettiniz mi?etmediyseniz nasıl söylemek isterdiniz?: hayalleriniz nelerdir?: sevdiğiniz kişiyle evlenmeyi düşünüyor musunuz?Yoksa geçici birgönül oyunumu?: hayattaki beklentileriniz nelerdir?: hayatta en çok sevdiğiniz kişiler kimlerdir?:ailem ve yakın dostlarım boş vakitlerinizi nasıl değerlendiriyosunuz?:bilgizayar başında yada gezerek romantik mi, gerçekçi mi sayılırsınız?:romantik gerektiğinde gerçekçide olurum Sevdiğinizden ayrılmak zorunda kalırsanız, başkasını bulup gününüzü gün mü edersiniz veya bir süre beklermisiniz?:kendime vakit ayırır kafamı dinlerdim Sizce gerçek bir arkadaşın özellikleri neler olmalıdır?:dürüst, ne olursa olsun benim yanımda olacak. Sevdiğiniz kişiden duymak istediğiniz en güzel söz nedir?:sen benim herşeyimsin sizce bir kadın veya erkek kaç yaşında evlenmelidir? aradaki yaş farkı sizce önemlimidir?:25-30 arası olmalıdır.bence seviyosan yaş farkı önemli değil Benim hakkımda neler düşündüğünüzü yazarmısınız?: tanımıyorum ki seni:
ben kaçarr kalanlara ve gelenlere slmmm olsunn
iyi güller
03-14-2007, Saat: 07:03 PM <
çaLı$ zaten ßana qerek yoq
ßen $öLe ßi uqramı$tım |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi