Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyyy ortim gelmiş h.geldin nbr nasılsın ?
hoşbulduk ortak ii saol sen nasılsın işler nasıl :
Her telden ordan burdan
|
10-25-2007, Saat: 03:39 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyyy ortim gelmiş h.geldin nbr nasılsın ? hoşbulduk ortak ii saol sen nasılsın işler nasıl :
10-25-2007, Saat: 03:43 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyyy ortim gelmiş h.geldin nbr nasılsın ? hoşbulduk ortak ii saol sen nasıln işler nasıl
10-25-2007, Saat: 03:45 PM <
*ߥ_ãr!sToTL€* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşbulduk ortak ii saol sen nasıln işler nasılBende iyiyim ortak işler kötü yaa
10-25-2007, Saat: 03:47 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende iyiyim ortak işler kötü yaa aman aman sen ii ol ortak işler önemli deyil sana bişi olmasın
10-25-2007, Saat: 03:50 PM <
*ߥ_ãr!sToTL€* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aman aman sen ii ol ortak işler önemli deyil sana bişi olmasınSaolasın ortak beni düşündüğün için kahve işlerimiz kötü yani onu demek istedim sana ben Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merhaba ben geldim ama sanırsam kimseler yok aynen katılıyorum kimse yok
10-25-2007, Saat: 03:53 PM <
uaa Yaa ßiz ßu ısı ßırakalım ßence ßizden cacık olmaz ßaksana ßi kavhe ßilem satamıyoruz ne ßıcım iş ßiz en iyisi Kendı ısımıze ßakalım
10-25-2007, Saat: 03:53 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynen katılıyorum kimse yokh.geldin murat nasılsın
10-25-2007, Saat: 03:55 PM <
*ߥ_ãr!sToTL€* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:uaa Yaa ßiz ßu ısı ßırakalım ßence ßizden cacık olmaz ßaksana ßi kavhe ßilem satamıyoruz ne ßıcım iş ßiz en iyisi Kendı ısımıze ßakalımvalla aslında satardık da işte benim bi ortak war ama hala gelecek te işte haklısın en güzeLi kendi işimiz |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|