sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he sen şimdi diyosun ki sen evlenene kadar ben ohooo iyileşir de oyun bile oynarım
iyileşmesemde oynarım bide senin için ameliat olurum alıştım ne olsa
Canı Sıkılanlar
|
10-17-2008, Saat: 07:54 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he sen şimdi diyosun ki sen evlenene kadar ben ohooo iyileşir de oyun bile oynarım iyileşmesemde oynarım bide senin için ameliat olurum alıştım ne olsa günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyileşmesemde oynarım bide senin için ameliat olurum alıştım ne olsa hı işaretli yerlerden kesin dersin
10-17-2008, Saat: 07:57 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hı işaretli yerlerden kesin dersin hemşire we doktorlarla arkadaş oldum ya bi sorun olmas gittigim ibi ii ederler beni derim dügün wardı ondan böyle oldu кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı: dur yahu evlenmek için erken aday bulana kadar bi 5 yıl geçer çifte yok ablamı evlendirelim önce heralde önce ben benden önce evlenirsen ağlarım evet bebiş getir hepimize birer tane günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hemşire we doktorlarla arkadaş oldum ya bi sorun olmas gittigim ibi ii ederler beni derim dügün wardı ondan böyle oldu yok emreciiim kıyamam ben sana beklerim iyileş sen önce sonra evlenirim ben zaten evleneceğim yok nasılsa
10-17-2008, Saat: 08:01 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heralde önce ben benden önce evlenirsen ağlarım bencede hem ayrı ayrı olursa daha çok oynarız tamam yarın getiriyorum hepinize birer tane hepinizin bas harfine gör getircem
10-17-2008, Saat: 08:01 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok emreciiim kıyamam ben sana beklerim iyileş sen önce sonra evlenirim ben zaten evleneceğim yok nasılsa yok yok sen benim iyileşmemi beklersen ohooo yandın ozaman sen günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok yok sen benim iyileşmemi beklersen ohooo yandın ozaman sen aday olsa beklemicem zaten
10-17-2008, Saat: 08:03 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heralde önce ben benden önce evlenirsen ağlarımablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu gidişle çok ağlicaksın gibi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|