:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
günahkeçisi
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he sen şimdi diyosun ki sen evlenene kadar ben ohooo iyileşir de oyun bile oynarım Big Grin

iyileşmesemde oynarım bide senin için ameliat olurum alıştım ne olsa Big GrinBig Grin
Ara
sıla
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyileşmesemde oynarım bide senin için ameliat olurum alıştım ne olsa Big GrinBig Grin

Big Grin işaretli yerlerden kesin dersin Tongue
Ara
günahkeçisi
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin işaretli yerlerden kesin dersin Tongue

hemşire we doktorlarla arkadaş oldum ya bi sorun olmas Big Grin gittigim ibi ii ederler beni Big Grin derim dügün wardı ondan böyle oldu Big Grin
Ara
sıla
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big GrinBig GrinBig Grin dur yahu evlenmek için erken Big Grin aday bulana kadar bi 5 yıl geçer Big Grin çifte yok ablamı evlendirelim önce Big Grin

sen bebişi hazrlaa Big Grin yarınada mutlaka getir ..Big Grin azcıkk sevelimm Big Grin

heralde önce ben Big Grin benden önce evlenirsen ağlarım Tongue

evet bebiş getir hepimize birer tane Big Grin
Ara
sıla
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hemşire we doktorlarla arkadaş oldum ya bi sorun olmas Big Grin gittigim ibi ii ederler beni Big Grin derim dügün wardı ondan böyle oldu Big Grin

yok emreciiim kıyamam ben sana beklerim iyileş sen önce sonra evlenirim ben zaten evleneceğim yok nasılsa Big Grin Big Grin
Ara
günahkeçisi
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heralde önce ben Big Grin benden önce evlenirsen ağlarım Tongue

evet bebiş getir hepimize birer tane Big Grin

bencede hem ayrı ayrı olursa daha çok oynarız Big Grin
tamam yarın getiriyorum hepinize birer tane Big Grin hepinizin bas harfine gör getircem Big Grin
Ara
günahkeçisi
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok emreciiim kıyamam ben sana beklerim iyileş sen önce sonra evlenirim ben zaten evleneceğim yok nasılsa Big Grin Big Grin

yok yok sen benim iyileşmemi beklersen ohooo yandın ozaman sen Big Grin
Ara
sıla
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok yok sen benim iyileşmemi beklersen ohooo yandın ozaman sen Big Grin

aday olsa beklemicem zaten Big Grin
Ara
kı@ymı@k=)
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heralde önce ben Big Grin benden önce evlenirsen ağlarım Tongue
ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Big Grin bu gidişle çok ağlicaksın gibiBig GrinBig Grin
Ara
sıla
hüzünçiçeğimmm nerdesin sesin çıkmıyo buralardayım demiştin ama yoksun ????
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 474 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 11:35 PM