:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
günahkeçisi
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aday olsa beklemicem zaten Big Grin

ben sana bulurum aday be adaydan kolay ne war TongueTongue
Ara
günahkeçisi
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Big Grin bu gidişle çok ağlicaksın gibiBig GrinBig Grin

ben mendil weririm Big Grin destek olurum ona Big Grin
Ara
kı@ymı@k=)
dimi damatt Big Grin iş güç sahibiii.. çıtıırr Big Grin maşallah ablama:d hoş muhabbet Big Grin illa bulunur Big Grin
Ara
sıla
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Big Grin bu gidişle çok ağlicaksın gibiBig GrinBig Grin

yaaa ööölee miiiii Tongue
ağlamam gerekiyosa ağlarım napiym Sad
Ara
sıla
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben mendil weririm Big Grin destek olurum ona Big Grin

oyyy canım canım kardeşim benim saol destekçim benim Smile
Ara
günahkeçisi
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dimi damatt Big Grin iş güç sahibiii.. çıtıırr Big Grin maşallah ablama:d hoş muhabbet Big Grin illa bulunur Big Grin

eee yanii Big Grin ona bulunmcakta kme buluncak Big Grin hemen ben arayş içine girmeliyim eli ayagı düzgün Big Grin iş güç ilim irfan sahibi birini bulmam gerek Big GrinBig Grin
Ara
kı@ymı@k=)
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaa ööölee miiiii Tongue
ağlamam gerekiyosa ağlarım napiym Sad

sus kıızz Big Grin insann kardeşi evlenirken ağlarmıı Big Grin döverim haa Big Grin gelip göbek atıcanız Big Grin
Ara
sıla
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dimi damatt Big Grin iş güç sahibiii.. çıtıırr Big Grin maşallah ablama:d hoş muhabbet Big Grin illa bulunur Big Grin

saol bebeğim Big Grin
Ara
günahkeçisi
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyyy canım canım kardeşim benim saol destekçim benim Smile

ne demek her zaman halaya bu kadarcık destek az bile Smile
Ara
sıla
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sus kıızz Big Grin insann kardeşi evlenirken ağlarmıı Big Grin döverim haa Big Grin gelip göbek atıcanız Big Grin

göbek de atarım ağlarım da Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 60 Ziyaretçi
  Tarih: 12-03-2024, 10:02 PM