sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aday olsa beklemicem zaten
ben sana bulurum aday be adaydan kolay ne war
Canı Sıkılanlar
|
10-17-2008, Saat: 08:04 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aday olsa beklemicem zaten ben sana bulurum aday be adaydan kolay ne war
10-17-2008, Saat: 08:05 PM <
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu gidişle çok ağlicaksın gibi ben mendil weririm destek olurum ona
10-17-2008, Saat: 08:05 PM <
dimi damatt iş güç sahibiii.. çıtıırr maşallah ablama:d hoş muhabbet illa bulunur
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu gidişle çok ağlicaksın gibi yaaa ööölee miiiii ağlamam gerekiyosa ağlarım napiym günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben mendil weririm destek olurum ona oyyy canım canım kardeşim benim saol destekçim benim
10-17-2008, Saat: 08:06 PM <
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dimi damatt iş güç sahibiii.. çıtıırr maşallah ablama:d hoş muhabbet illa bulunur eee yanii ona bulunmcakta kme buluncak hemen ben arayş içine girmeliyim eli ayagı düzgün iş güç ilim irfan sahibi birini bulmam gerek
10-17-2008, Saat: 08:07 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaa ööölee miiiii sus kıızz insann kardeşi evlenirken ağlarmıı döverim haa gelip göbek atıcanız кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dimi damatt iş güç sahibiii.. çıtıırr maşallah ablama:d hoş muhabbet illa bulunur saol bebeğim
10-17-2008, Saat: 08:07 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyyy canım canım kardeşim benim saol destekçim benim ne demek her zaman halaya bu kadarcık destek az bile |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|