кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgeldinn abimm
H.b merve .. Sende h.g
Canı Sıkılanlar
|
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgeldinn abimm H.b merve .. Sende h.g sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkes gitmiş yawrum tek başıma mı takılcam O eski halinden eser yok şimdi (: (:
10-17-2008, Saat: 10:01 PM <
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:H.b merve .. Sende h.g düzeltme yapılmışş oda güzel abim.. €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Düşerim şimdi çoğaldıkça etrafım, ben azalıyorum sebepsiz yere.. ben azaldıkça çoğalıyor insanlar. yangınlar söndürmekle tüketiyorum kendimi, alev alev çoğalan yangınlar. üstelik hiç birini ben yakmamışken. üstelik ateşi, aşk ilkelliğinde kıvrınan yüreğimde bulmamışken. henüz çiğ yemekteyken sevdaları. seni gururlandıracaksa bunu soylemek, göğsümü gere gere söylerim; "sen kalabalıkta yalnız kalırken, ben yalnızlığın en kalabalık hallerini yaşıyorum.." lanet olsun! yalnızım işte, yalnızım.. sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çoğaldıkça etrafım, Sessiz bir köşede herseyden uzak Meçhul yarınlara terkedilmişim Dostluklar yalanmıs sevgiler tuzakmıs TUZAK Hayret yanılmısım yalnızım şimdi Oysa mutlulugu hayal etmiştim Gidenler unutmus aşklarım yalanmıs YALAN Güneşin doğuşu batışı farksız Nasıl yaşanırsa yaşadım ben aşksız Demir attım yalnızlığa Bir hasret denizinde Ve şimdi hayallerim o günlerin izinde Yüreğimde duygular ümitlerim nerede Şöyle bir düşünüp herşseyi birden Neden anıları bitirmeyişim Yalanmış sevgiler kalbimden uzakmış UZAK Boşa beklemişim yollara bakıp Kurak topraklara umutlar ekmişim Arzular avuttu gördüğüm haylamış HAYAL Güneşin doğuşu batışı farksız Nasıl yaşanırsa yaşadım ben aşksız Demir attım yalnızlığa Bir hasret denizinde Ve şimdi hayallerim o günlerin izinde Yüreğimde duygular ümitlerim nerede?? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|