sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi valla sensiz çekilmiyo burası
haberler sende canım başladın mı arayışa
ayy cok mutlu oldum şimdi sen öyle söleyince
ohoo basladım tabi önce güney afrikayı araştırryorum eli ayagı düzgün bulamadım henüz
Canı Sıkılanlar
|
10-18-2008, Saat: 12:18 AM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi valla sensiz çekilmiyo burası ayy cok mutlu oldum şimdi sen öyle söleyince ohoo basladım tabi önce güney afrikayı araştırryorum eli ayagı düzgün bulamadım henüz günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayy cok mutlu oldum şimdi sen öyle söleyince ya canım benim türkiye sınırları içinde olsun ne işim var ben Afrikalarda fln başından mı savmaya çalışıyosun yoksa
10-18-2008, Saat: 12:24 AM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya canım benim türkiye sınırları içinde olsun ne işim var ben Afrikalarda fln başından mı savmaya çalışıyosun yoksa yok canım başımdan sawmak :O hiç olur mu öle şey tr sınırlarına bu akşam giricem doktora giderken bi bakınca doktorlara belki bulurum böle yakışıklı süper bi doktor yanındada hemşire hgediyesi olan
10-18-2008, Saat: 12:26 AM <
canım ben doktora gidip gelcem gelince burda olursan görüşürüz ii bak kendine doktorlara ii bakcam için raat olsun
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canım ben doktora gidip gelcem gelince burda olursan görüşürüz ii bak kendine doktorlara ii bakcam için raat olsun tamam canım herşey yolundadır inşallah haber verirsin gelince kendine iyi bak görüşürüs heee bu arada gözünü dört aç
10-18-2008, Saat: 12:48 AM <
can sıkıntısı girdimi kolay kolay çıkmazmış buna bi çözüm yokmudur
10-18-2008, Saat: 02:20 AM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam canım herşey yolundadır inşallah haber verirsin gelince kendine iyi bak görüşürüs ben geldim dört açtım hatta beş açtım ama doktor bi hatun ay pardon damat bulamadım
gece olunca nedense hüzün basıyor ya beni canım sıkılıyor...
10-18-2008, Saat: 04:26 AM <
Dostcu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gece olunca nedense hüzün basıyor ya beni canım sıkılıyor...geceler insanı biraz hüzünlendiriyor sanırsam
10-18-2008, Saat: 04:35 AM <
Geceler kara gözlü sen gibi esmer
Geceler sevdalı bana sen gibi Geceler bir şiir, bir söz, bir haber Sarılır boynuma bana sen gibi Sen kara ben kara ve bahtım kara Gecenin rengi sinmiş kaldırımlara Üstelik tutulunca hafakanlara Çullanır ıstırap bana sel gibi... Hayırlı geceleriniz olsun inşaAllah (: böyle bir şiirle katılayım dedim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|