herkess selam çok tandır burdayımda şiir ekliyordum siteye bakabilirsiniz yorumlarınızı bekiyorum
Gündüzcüler Bölümü
|
tmm hakan bakarızz sağoL
yha serseri çık yoLumda eserim bn seniii bn dedim sana ascık kıyısından verimmm aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm hakan bakarızz sağoL :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: senmı benı escen :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: bak kızdırma hıc bısye bırakmam :yikildim::yikildim::yikildim:
hiç de biLe eserim tabeee
ii bunu sn istedin sana hiç bişiy bırakmıcammmmm ..... :pisik: hih
:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
bulkursan bırakmassın :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
sagoL hakan gördüğüm gibi süperr
snin nasıL serseri bak bn şimdi etipuf yiyomm haberim oLsnn sanada veririm istersnn paketin içinde kırırıntıları kalmıştaa hani acsındır diee
saolun arkadaşlar bende de hayat süper ama fazla değil aşk acısı gerisini anlarsınız artık
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gececiler Bölümü | Leader | 4,225 | 96,374 |
05-07-2021, Saat: 11:56 PM Son Yorum: badelie |
Konuyu Okuyanlar: 10 Ziyaretçi