uaaa ßenden ßaska ortagındamı var yoksa Zten ßen ßılıyordum Ondandan dedım ßen ßu ısı ßırakalım neySe O Ortagını ßekle... ßen ßurdayım Artık ßaanada ßi iş Düşer .D
Her telden ordan burdan
|
10-25-2007, Saat: 03:58 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoş buldum saol teyze yani esra iiyim sen nasılsınİyiyim çok şükür murat havalar nasıl Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İyiyim çok şükür murat hava kara bulutlu yine yağmur yağmıyor
10-25-2007, Saat: 04:10 PM <
*ߥ_ãr!sToTL€* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:uaaa ßenden ßaska ortagındamı var yoksa Zten ßen ßılıyordum Ondandan dedım ßen ßu ısı ßırakalım neySe O Ortagını ßekle... ßen ßurdayım Artık ßaanada ßi iş Düşer .DYAW BENİM BAŞKA ORTAÄžIM YOKKİ AMA ORTAKLIKTAN VAZCAYDIYSAN NE YAPALIM ARTIK BENDE KENDİME YENİ BİR ORTAK BULAM BARİM
10-25-2007, Saat: 04:12 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hava kara bulutlu yine yağmur yağmıyorBurası sabah acayip yağmur wardı ama şimdik çok güseLL güneşli yane Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Burası sabah acayip yağmur wardı ama şimdik çok güseLL güneşli yane ŞU SABAH SİZE YAÄžAN YAÄžMURDAN BİZEDE YOLLASANIZ YA
10-25-2007, Saat: 04:17 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ŞU SABAH SİZE YAÄžAN YAÄžMURDAN BİZEDE YOLLASANIZ YAaa ne demek Murat hemen söylim de gelsinler bari Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aa ne demek Murat hemen söylim de gelsinler bari tşkler esra sende olmasan halimiz harap ve bitap
10-25-2007, Saat: 04:20 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YAW BENİM BAŞKA ORTAÄžIM YOKKİ AMA ORTAKLIKTAN VAZCAYDIYSAN NE YAPALIM ARTIK BENDE KENDİME YENİ BİR ORTAK BULAM BARİM ne ßılıyım ßen öle Sandım eyer yoksa ßen varım sen canını sıkma Canem ßenm ßen senı ßırakırmıyım hiç ßirick OrTagım yasasın ortaklık kahrolsun Pkk
10-25-2007, Saat: 04:23 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşkler esra sende olmasan halimiz harap ve bitapHARAPI ANLADIM AMA BİTAP NE OLUYODU ? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 40 Ziyaretçi