iyi yaptın (:
Canı Sıkılanlar
|
10-18-2008, Saat: 04:38 AM <
Ah geceler
Yarsız geceler Hüzüne boğar geceler Delik deşik eder yürekleri dertler Yari görmeyen sevgililer, acı çekerler Ah geceler Acı çektirir zalim geceler… Yürekler hüzünle dolar geceleri Sevgililer sitem eder gecelere Aynı benim ettiğim gibi, Gün doğmaz mıdır gecelere Yari görmek istemezmi yürekler Bütün sevgililer, sevgilerine sevgi katarken Ah geceler…Zalim geceler… Sitem ettirir geceler… Zalimdir geceler… Sevgiye ayrılan yolda Kendimi kaybetmişim bu alaca karanlıkta O da yetmezmiş gibi Gecelerin karanlığında da seni kaybetmişim Kaybetmişim de aşkına olan sevdamdan delirmişim Ne belalı sevda imiş Yaraladı yüreğimden sevgin… Sende biliyordun ki Çok seviyordum seni Ama bizi ayıran Bu geceler ZALİM Geceler… Geceler seni benden alan TEK ZALİM DÜŞMANIM…!!! Beğenmiş olmana sevindim Hüzün çiçeği
10-18-2008, Saat: 04:41 AM <
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güzeldi şiir neden beğenmeyeyimEvet çok güzel gerçektende Nasılsın (:
10-18-2008, Saat: 04:44 AM <
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet çok güzel gerçektendeteşekkür ederim iyim seni sormalı (:
10-18-2008, Saat: 04:46 AM <
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:teşekkür ederim iyim seni sormalı (:Bende İyiyim Teşekkürler (:
10-18-2008, Saat: 04:47 AM <
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bende İyiyim Teşekkürler (:Allah iyilik versin canım (:
10-18-2008, Saat: 06:07 AM <
คภtเร๏ร Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende iyiyimNe kadar güzel Allah iyiylik versin mustafa |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 59 Ziyaretçi