:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
günahkeçisi
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:somaLı deiLmisin sen Big Grin bLdiim kadaryla manisanın Big Grin edrneyLe ne aLaka Big Grin moraLm bzk olduunda düzeLsin die açarım hep insanı kendne qetrioo Big Grin

yok ya ne somali afrikanın bi bölgesinde :yikildim: Big Grin annem edirneli babam tekirdaglı Big Grin
hem manisalı olsam şopar hawasıyla ne işim olur benim Big Grin
Ara
_AL0n3_
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ya ne somali afrikanın bi bölgesinde :yikildim: Big Grin annem edirneli babam tekirdaglı Big Grin
hem manisalı olsam şopar hawasıyla ne işim olur benim Big Grin
ooov Big Grin tam buraLarın insanısın Big Grin edirne merkezden mi Big Grin
Ara
günahkeçisi
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ooov Big Grin tam buraLarın insanısın Big Grin edirne merkezden mi Big Grin

ayıp ettin Big Grin yok köyünde kalıyo ama hep merkezindeyim her yaz Big Grin insanın orda sıkılmaya wakti olmuyo Big Grin
Ara
_AL0n3_
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayıp ettin Big Grin yok köyünde kalıyo ama hep merkezindeyim her yaz Big Grin insanın orda sıkılmaya wakti olmuyo Big Grin
hmm Big Grin ben keşandaım Big Grin
Ara
günahkeçisi
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hmm Big Grin ben keşandaım Big Grin

orayı pek bilmiyorum ama bi kaç kez gelmiştim Big Grin ahh edirneye gidesim geldi şimdi Big Grin
Ara
_AL0n3_
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:orayı pek bilmiyorum ama bi kaç kez gelmiştim Big Grin ahh edirneye gidesim geldi şimdi Big Grin
Big Grin ahh ahh insanın memLeketi gibisi yokk Big Grin
Ara
günahkeçisi
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin ahh ahh insanın memLeketi gibisi yokk Big Grin

hiç sorma yaa Big Grin şoparlarla kendimi bi bütün gibi hissediyorum Big Grin gece onları deli etmek Big Grin saatin 3 de wc aramak ama bulamamak Big GrinBig Grin
Ara
Dostcu
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Geceler kara gözlü sen gibi esmer
Geceler sevdalı bana sen gibi
Geceler bir şiir, bir söz, bir haber
Sarılır boynuma bana sen gibi

Sen kara ben kara ve bahtım kara
Gecenin rengi sinmiş kaldırımlara
Üstelik tutulunca hafakanlara
Çullanır ıstırap bana sel gibi...

Hayırlı geceleriniz olsun inşaAllah (: böyle bir şiirle katılayım dedim SmileSmileSmile

iyi ettinde katıldın güzel bir şiirdi teşekkürler...Confusedirit:Confusedmiley10:Confusedirit:
Ara
€BeRimSin
Off offf .................................
kı@ymı@k=)
noldu bakıyım
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 169 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 07:09 PM