:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
Yorgun Yürek
s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:inş. güzel birgün olmasa öyle kabul ederiz. hafta güzel tamamlansında 1 gunden birşey olmaz sanırım Big Grin
He öyle yaparız inş. Big Grin

Yani bencede bir günden bişi çıkmaz ama gene de güzel olsun yaf SmileSmile
Ara
s7e7v7e7n
bugun bir kayıbımız var ben göremedim sen gördünmü Smile çok çalışıyor yine . Tamam ben güzel bir hafta yogun olmayan nasıl olsa yerimde duramayacam bende bu müdür varken
Ara
Yorgun Yürek
s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bugun bir kayıbımız var ben göremedim sen gördünmü Smile çok çalışıyor yine . Tamam ben güzel bir hafta yogun olmayan nasıl olsa yerimde duramayacam bende bu müdür varken
Yok bende göremedim olduğum zamanlarda yine geç geldi sanırım gelemedi demek yarın gelir inş.Smile

Hıhı haklısın sanırım ..
Ara
s7e7v7e7n
Ne olcak bizim bu halimiz çalış çalış çalış dünyayı mı kurtaracaz Big Grin müdür inş yarın cici yapmaz yine
Ara
Yorgun Yürek
s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne olcak bizim bu halimiz çalış çalış çalış dünyayı mı kurtaracaz Big Grin müdür inş yarın cici yapmaz yine
Yok bea keşke biz kurtarsak ama işte bizler hep çalışıyoz taki ölene kadar Big Grin
İnş.yapmaz müdür Big Grin
söle müdüre benim geleceğimi bişi yapmaz o zmn Big GrinBig Grin
Ara
s7e7v7e7n
ehehe canım derse karışmam ama Big Grin elbet emekli oluruz da ne zaman Allah bilir yani
Ara
Yorgun Yürek
s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ehehe canım derse karışmam ama Big Grin elbet emekli oluruz da ne zaman Allah bilir yani
bende ona canım dedem derim heheheBig Grin
Valla ben pek ihtimal veremiyom emekli olacağıma Big GrinBig Grin
Ara
s7e7v7e7n
olursun ya neden olmayasın herkez nasıl oluyor Smile umutsuz olma
Ara
Yorgun Yürek
s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olursun ya neden olmayasın herkez nasıl oluyor Smile umutsuz olma
İnş. Smile umutsuz değilim ki ben Cici cici SmileSmile
Ara
s7e7v7e7n
Bunu bilmek güzel ben artık gideyim Smile erkendegn gidip server ı düzeltmem gerekiyor Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 572 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:48 AM