s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:inş. güzel birgün olmasa öyle kabul ederiz. hafta güzel tamamlansında 1 gunden birşey olmaz sanırımHe öyle yaparız inş.
Yani bencede bir günden bişi çıkmaz ama gene de güzel olsun yaf
Canı Sıkılanlar
|
10-20-2008, Saat: 07:31 AM <
s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:inş. güzel birgün olmasa öyle kabul ederiz. hafta güzel tamamlansında 1 gunden birşey olmaz sanırımHe öyle yaparız inş. Yani bencede bir günden bişi çıkmaz ama gene de güzel olsun yaf
bugun bir kayıbımız var ben göremedim sen gördünmü çok çalışıyor yine . Tamam ben güzel bir hafta yogun olmayan nasıl olsa yerimde duramayacam bende bu müdür varken
10-20-2008, Saat: 07:38 AM <
s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bugun bir kayıbımız var ben göremedim sen gördünmü çok çalışıyor yine . Tamam ben güzel bir hafta yogun olmayan nasıl olsa yerimde duramayacam bende bu müdür varkenYok bende göremedim olduğum zamanlarda yine geç geldi sanırım gelemedi demek yarın gelir inş. Hıhı haklısın sanırım ..
Ne olcak bizim bu halimiz çalış çalış çalış dünyayı mı kurtaracaz müdür inş yarın cici yapmaz yine
10-20-2008, Saat: 07:41 AM <
s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne olcak bizim bu halimiz çalış çalış çalış dünyayı mı kurtaracaz müdür inş yarın cici yapmaz yineYok bea keşke biz kurtarsak ama işte bizler hep çalışıyoz taki ölene kadar İnş.yapmaz müdür söle müdüre benim geleceğimi bişi yapmaz o zmn
ehehe canım derse karışmam ama elbet emekli oluruz da ne zaman Allah bilir yani
10-20-2008, Saat: 07:46 AM <
s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ehehe canım derse karışmam ama elbet emekli oluruz da ne zaman Allah bilir yanibende ona canım dedem derim hehehe Valla ben pek ihtimal veremiyom emekli olacağıma
olursun ya neden olmayasın herkez nasıl oluyor umutsuz olma
10-20-2008, Saat: 08:00 AM <
s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olursun ya neden olmayasın herkez nasıl oluyor umutsuz olmaİnş. umutsuz değilim ki ben Cici cici |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|