black_see Adlı Kullanıcıdan Alıntı:boşverr sende gül o zaman yaw
yaw gülmek sorun diilde işte ah ah yalan gülme numarası yapmak zo oluyo:yikildim:
Garip Sohbetler
|
03-16-2007, Saat: 10:01 PM <
black_see Adlı Kullanıcıdan Alıntı:boşverr sende gül o zaman yaw yaw gülmek sorun diilde işte ah ah yalan gülme numarası yapmak zo oluyo:yikildim:
03-16-2007, Saat: 10:05 PM <
espiri diyince aklımaa tekk sınıf arkadasım geliyooo allah onu ve espirilerini bize bagıslasınnn
konu kapanmıstır yelız ve gokhan kopmustur gerecektende herkese ıyı eglenceler
03-16-2007, Saat: 10:08 PM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sefanınki kimboşver onu sen..bana beddua ettin sen dimi gidemeyim die...yaf kayseriye kadar gittimde uyusun birinin aptallığı yüzünden gidemedik konyaya yaf kaldık kayseride:yikildim:
03-16-2007, Saat: 10:09 PM <
Çok iLginç bi keLime kendisi
"Aşkısı" kimin Aşkısı? Hangimizin aşkısı D Bitanesi fiLan Ordaki -si'ye ne gerek war kii Aşkım,bitanem vs demek waar YanLış anLamayn daLga geçtiim fLn yok da ne biLim okuyunca onLarı güLesim geLio itiraaf edmek gerekirse size engeL oLmayiim ama dien desin yinede D nse yine saçmaLadm kusura baqmayN
03-16-2007, Saat: 10:10 PM <
romantiq_exelance Adlı Kullanıcıdan Alıntı:walla ben yalnız diilim...sölemesi ayıp paramda var ama hala sıkılıyoçözemedim... ben biliyorum daa salla şimdiiiiiii |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|