bidely Adlı Kullanıcıdan Alıntı:günaydın arkadaslar
nasılsınız?
günaydın iyiyiz sen nasılsın iyi haftalar
Canı Sıkılanlar
|
bidely Adlı Kullanıcıdan Alıntı:günaydın arkadaslar günaydın iyiyiz sen nasılsın iyi haftalar sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:günaydın iyiyiz sen nasılsın iyi haftalar saol bende iiyim seni sormaya gerek yok sen zaten kötüsündür şimdi Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol bende iiyim seni sormaya gerek yok sen zaten kötüsündür şimdi bana mı dedin ???? eğer bana dediysen gayet iyiyim hatta süperim :teytey:
tşkler bende iyiyim arkadaslar
sizinde iyi olmanıza sevındım=) sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bana mı dedin ???? eğer bana dediysen gayet iyiyim hatta süperim :teytey:yok sana demedim neden üstüne alınıorsunki bidely Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşkler bende iyiyim arkadaslar biz tşk ederiz yani ben sıla ne eder bilmem bu arada isminiz nedir acaba mümkünse tabi
benimde kafkas kartalı şeyh Şamil ama siz kısaca Şamil diebilirsiniz
bu arada memnun oldum demet Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok sana demedim neden üstüne alınıorsunki ben de teşekkür ederim hıh hem adı yazıyo kızın baksan biraz görcen ama :kop: sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben de teşekkür ederim hıh profil bilgilerine bakmadığım için yazıp yazmadığını bilmiorum ayrıca burdan sölesin ne olacak sanki taş atıp kolumu yorulacak |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|