кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ahahahayy daha ne kadar büyicem deve gibi oldum zaten
uzayınca geçer demedim ki büyüyünce dedim
güzel devem benim
Canı Sıkılanlar
|
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ahahahayy daha ne kadar büyicem deve gibi oldum zaten uzayınca geçer demedim ki büyüyünce dedim güzel devem benim
10-20-2008, Saat: 08:00 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:uzayınca geçer demedim ki büyüyünce dedim bende uzzadım demedim ki yeter büyüdüm dedimm кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bekleyelim ablammmm ben özlerim mukomu tamam güzelim sırf senin için bekliyoruz diyelim yeter ki sen özleme кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bende uzzadım demedim ki yeter büyüdüm dedimm he sen diyon ki 18den ne bi eksik ne bi fazla böyle iyi ööle mi
10-20-2008, Saat: 08:01 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam güzelim sırf senin için bekliyoruz diyelim yeter ki sen özleme az lafa bakk sen yeterki özleme ablammm mcx..
10-20-2008, Saat: 08:02 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he sen diyon ki 18den ne bi eksik ne bi fazla böyle iyi ööle mi eksik olması zorda.. fazlalaşcak biliyom ama ruhum kalsın yeter be ablam кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:az lafa bakk sen yeterki özleme ablammm mcx.. peki değiştiriyorum sen yeter ki üzülme bu nasıl ama güzelim üzülürüm demedin ki ne deseydim
10-20-2008, Saat: 08:04 PM <
sus kııızz dedim veya demedimm sen uydur araya sıkıştır
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı: eksik olması zorda.. fazlalaşcak biliyom ama ruhum kalsın yeter be ablam hehehehe senin ruhun yeter yavrummm |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|