:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
Yenemuko
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kim ben mi seni çağırdım senin kulaklarında da sorun var sanırım gözlerinde olduğu gibi zekiii insannnn Big Grin

anam sende ne dediğini ne yaptığını bilmiorsun sanırım canım yazık daha çokta gençtin yha Big Grin

akşam buluşuyoruz ya ne çabuk unuttun zeki insan Big Grin
Ara
sıla
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anam sende ne dediğini ne yaptığını bilmiorsun sanırım canım yazık daha çokta gençtin yha Big Grin

akşam buluşuyoruz ya ne çabuk unuttun zeki insan Big Grin

onu sana demedim ki ben Tongue herşeyi üstüne alınıyosun Big Grin
Ara
çilekli cuklat
yaaaaaaaaa bennnn nasıll aldatıldım :'(
Ara
sıla
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaaaaaaaa bennnn nasıll aldatıldım :'(

güzelim sen de aptallarla çıkma Big Grin akıllı adam senin gibi kızı aldatmaz Wink üzme tatlı canını salllaaaaaaaa :teytey:
Ara
çilekli cuklat
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güzelim sen de aptallarla çıkma Big Grin akıllı adam senin gibi kızı aldatmaz Wink üzme tatlı canını salllaaaaaaaa :teytey:

yaaaa uzulmemek eldemı nan koydu resmen bana yanıma gelsın dovucem onu zaten :kizgin:
Ara
sıla
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaaa uzulmemek eldemı nan koydu resmen bana yanıma gelsın dovucem onu zaten :kizgin:

döv aşkım döv ellerin dert görmesin Smile hatta bi tane de benim için vur Big Grin
Ara
çilekli cuklat
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:döv aşkım döv ellerin dert görmesin Smile hatta bi tane de benim için vur Big Grin

vurcammmm zatenn :yikildim:
Ara
Yenemuko
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onu sana demedim ki ben Tongue herşeyi üstüne alınıyosun Big Grin

ben buradaki yazdığına demedimki ÖM den yazmıştın ya ona dedim Big Grin
Ara
Yenemuko
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vurcammmm zatenn :yikildim:

ne adaltılması kız biz çıkıoruz ya yoksa sende benimi aldıtıon Big Grin
Ara
sıla
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben buradaki yazdığına demedimki ÖM den yazmıştın ya ona dedim Big Grin

MÖ olsa Milattan Önce dicem de ÖM ne ola ki ???? :yikildim::yikildim:
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 17 Ziyaretçi
  Tarih: 12-03-2024, 08:23 PM