Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne adaltılması kız biz çıkıoruz ya yoksa sende benimi aldıtıon
ben senı hıc aldatmadım askom :yikildim:
Canı Sıkılanlar
|
10-21-2008, Saat: 12:28 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne adaltılması kız biz çıkıoruz ya yoksa sende benimi aldıtıon ben senı hıc aldatmadım askom :yikildim: çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vurcammmm zatenn :yikildim: bak söz ver içimde kalmasın yoksa ben gelirim oraya zaten arkadaşımızı gelin verdik izmite onu da görmüş olurum sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:MÖ olsa Milattan Önce dicem de ÖM ne ola ki ???? :yikildim::yikildim: zeki insan inanmıorum sana nerde kaldı senin zekiliğin kuzum çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben senı hıc aldatmadım askom :yikildim: umarım öledir şimdi araştırma başlattım aşkom hemde geniş çaplı :yikildim:
10-21-2008, Saat: 12:30 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zeki insan inanmıorum sana nerde kaldı senin zekiliğin kuzum arastırrrrr :yikildim: askom senıde alcaz ızmıtw gelın :yikildim: ya bnm canım nıe cok sıkılıo çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arastırrrrr :yikildim: olur aşkom bana uyar memleketimi her köşesi benim sayılır ben söleyim nie olduğunu bana çok takılmadığından takıl bana tüm sıkıntıların bitsin Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olur aşkom bana uyar memleketimi her köşesi benim sayılır bak yine üstüne alındın sen bana dedi o seni de izmite gelin alcaz diye di mi gülom
bana diene bak sen asıl üstüne almışsın her neyse bende damat olarak giderim izmit'e
Gülaayyyyyyy hemen buraya geliyosun bu konuya bi açıklık getiriyosun kime dedin
gerenk yok sıla çünkü ben damat olarak içgüvey gidicem izmite artık orda yüz yüz görüşürük
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|