sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olsun benim zamanım var beklerim
bekle beklede benim gibi konuşan gelirmi orası meçhul
Canı Sıkılanlar
|
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olsun benim zamanım var beklerim bekle beklede benim gibi konuşan gelirmi orası meçhul Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bekle beklede benim gibi konuşan gelirmi orası meçhul ben bi şansımı deniyim belki gelir :$ sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben bi şansımı deniyim belki gelir :$ e o zaman bana bu durumda hem gitmek hemde bol şanslar dilemek kalıor Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:e o zaman bana bu durumda hem gitmek hemde bol şanslar dilemek kalıor peki saolasın sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:peki saolasın sen sağol rica ederim ii eğlenceler ben gittim Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen sağol rica ederim ii eğlenceler ben gittim ok byeee arada bak kimse gelmemişse senle konuşurum bari napalım sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ok byeee arada bak kimse gelmemişse senle konuşurum bari napalım bakalım duruma göre artık belki yazarım belkide hiç yamam hadi byee Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bakalım duruma göre artık belki yazarım belkide hiç yamam hadi byee aman iyi gelme pehhhh
10-21-2008, Saat: 07:54 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aman iyi gelme pehhhh ne güsel atışıosunuz öle |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|