çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bendeeee supelımmm hepdee cokkk :$ gercıııı aldattıldıgım aklıma gelıo moralım bozluo ama nese:--/
BOŞWer Y aTAKMA KAfaNA SEn DEğiL SEni KAYBEden ÜsüLSüN
Canı Sıkılanlar
|
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bendeeee supelımmm hepdee cokkk :$ gercıııı aldattıldıgım aklıma gelıo moralım bozluo ama nese:--/ BOŞWer Y aTAKMA KAfaNA SEn DEğiL SEni KAYBEden ÜsüLSüN
10-21-2008, Saat: 10:22 PM <
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BOŞWer Y aTAKMA KAfaNA SEn DEğiL SEni KAYBEden ÜsüLSüN aynen ole yapıyorum bende çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynen ole yapıyorum bende AFErin O zman SEnde bİ Oku BAqalIM Şiirleri BElKi SAna gÖrede Bi Şiir wardır MEseLa VUr HAdi sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gülooooo süper damar hepsi 5,5 yILlIk Bir iLİşKi asKErdeyKEn BİTerse DAmar OLMAsı nOrmal demi dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:5,5 yILlIk Bir iLİşKi asKErdeyKEn BİTerse DAmar OLMAsı nOrmal demi of offffff offffff yapma yaaa neyse şimdi anlaşıldı kimmiş o başroldeki kadın
10-21-2008, Saat: 10:42 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:keçiiiiii buyrun o benim hoşbulduk iim seni gördüm cok dha ii oldum seni sormalı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|