:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
günahkeçisi
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi nolsun arkadaşım geliyo onu bekliyorum sinemaya gitcez birazdan Big Grin Big Grin

hangi filme gitceksiniz bende gelim mi :$ hep uslu cocuk olurum söz :$
Ara
sıla
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hangi filme gitceksiniz bende gelim mi :$ hep uslu cocuk olurum söz :$

gel bebeğim sevimli dinozor tatildeye gideriz Big GrinBig Grin
Ara
çilekli cuklat
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AFErin O zmanBig GrinBig Grin SEnde bİ Oku BAqalIM Şiirleri BElKi SAna gÖrede Bi Şiir wardırBig GrinBig Grin MEseLa VUr HAdi Wink

bı tanesını okudum 10 numaraydııı

bebekım okudum sıır bıtane Big Grin
Ara
günahkeçisi
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gel bebeğim sevimli dinozor tatildeye gideriz Big GrinBig Grin

tamama hayatım geliorum ozaman köşedeki bakkalın onunde olcam Tongue Big Grin
Ara
sıla
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bı tanesını okudum 10 numaraydııı

bebekım okudum sıır bıtane Big Grin

sen bi de dinlesen varyaaaaa bebeeem süper
Uğurum aykta alkışlıyorum seniii:A:
Ara
sıla
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamama hayatım geliorum ozaman köşedeki bakkalın onunde olcam Tongue Big Grin

köşedeki kuruyemişçi dicektin heralde Big Grin Big Grin
Ara
günahkeçisi
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:köşedeki kuruyemişçi dicektin heralde Big Grin Big Grin

hay Allah nasıl karıştırmışım Big Grin onu dicektim şifreli söyledim ben kimse ewini ögrenmesin die ama hemen söyledin pat die hıh
Ara
sıla
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hay Allah nasıl karıştırmışım Big Grin onu dicektim şifreli söyledim ben kimse ewini ögrenmesin die ama hemen söyledin pat die hıh

ya ben de başkasıyla karıştırdın sannettim Big Grin
Ara
günahkeçisi
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya ben de başkasıyla karıştırdın sannettim Big Grin

ben şifreli söyledim onu yoksa o kuruyemişçiyi karıştırır mıyım hiç Big Grin:d
Ara
sıla
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben şifreli söyledim onu yoksa o kuruyemişçiyi karıştırır mıyım hiç Big Grin:d

peki ben anlamadım kusura bakma yaw Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 58 Ziyaretçi
  Tarih: 12-03-2024, 10:15 PM