sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi nolsun arkadaşım geliyo onu bekliyorum sinemaya gitcez birazdan
hangi filme gitceksiniz bende gelim mi :$ hep uslu cocuk olurum söz :$
Canı Sıkılanlar
|
10-21-2008, Saat: 10:44 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi nolsun arkadaşım geliyo onu bekliyorum sinemaya gitcez birazdan hangi filme gitceksiniz bende gelim mi :$ hep uslu cocuk olurum söz :$ günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hangi filme gitceksiniz bende gelim mi :$ hep uslu cocuk olurum söz :$ gel bebeğim sevimli dinozor tatildeye gideriz
10-21-2008, Saat: 10:46 PM <
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AFErin O zman SEnde bİ Oku BAqalIM Şiirleri BElKi SAna gÖrede Bi Şiir wardır MEseLa VUr HAdi bı tanesını okudum 10 numaraydııı bebekım okudum sıır bıtane
10-21-2008, Saat: 10:47 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gel bebeğim sevimli dinozor tatildeye gideriz tamama hayatım geliorum ozaman köşedeki bakkalın onunde olcam çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bı tanesını okudum 10 numaraydııı sen bi de dinlesen varyaaaaa bebeeem süper Uğurum aykta alkışlıyorum seniii:A: günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamama hayatım geliorum ozaman köşedeki bakkalın onunde olcam köşedeki kuruyemişçi dicektin heralde
10-21-2008, Saat: 10:50 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:köşedeki kuruyemişçi dicektin heralde hay Allah nasıl karıştırmışım onu dicektim şifreli söyledim ben kimse ewini ögrenmesin die ama hemen söyledin pat die hıh günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hay Allah nasıl karıştırmışım onu dicektim şifreli söyledim ben kimse ewini ögrenmesin die ama hemen söyledin pat die hıh ya ben de başkasıyla karıştırdın sannettim
10-21-2008, Saat: 10:51 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya ben de başkasıyla karıştırdın sannettim ben şifreli söyledim onu yoksa o kuruyemişçiyi karıştırır mıyım hiç :d |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|