allahımmm şimdide organ mafyası işine mi girdinizzz
hoşbuldum
hoşbuldum
Garip Sohbetler
|
allahımmm şimdide organ mafyası işine mi girdinizzz
hoşbuldum w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:melis h.g janem.. ibram sen ka? oLm bitin sen... vicudunda bi tane biLe organ b?rakm?cam *melis* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah?mmm ?imdide organ mafyas? i?ine mi girdinizzz napaL?m yaff piyasa durgun bizde bu i?e girdik...
yazık milleti kanki ayağına gandırıyonuz yawf sizde neden herkese güveniyonuz????????
eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:napaL?m yaff piyasa durgun bizde bu i?e girdik... yan?n?zda ka? eleman ?al??t?r?onuz heheh bide taze organa ihtiya? oldu?unda haberdar edin hee ben hemen temin edem size burdan YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heheh karde?im benim yafff Allah raz? olsun senden hehhe Hehee eyvallah karde?im... Ger?i bu b?l?m?n a??lmas?n? Asi Lord karde?ime bor?luyuz... O kadar ?ok tan??ma b?l?m?ne konu a?t?ki... *melis* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaz?k milleti kanki aya??na gand?r?yonuz yawf sizde neden herkese g?veniyonuz???????? kankiler aras?nda organ?n laf? oLmaz... yanl?z saka maka bizim buralarda baya bi dolu organ mafyas?, yak?nda beni kac?racakLar.. tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ger?i bu b?l?m?n a??lmas?n? Asi Lord karde?ime bor?luyuz... puhahahah.... tuti ne adams?n yaff..:
ewet yaa karşıyakada bi okulda aynı günde 2 öğrenci ayrı ayrı tenefüste kaçırılmış ve yine aynı okuldan bir hafta sonra yine bi çocuk kaçırılmış
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|