*ߥ_ãr!sToTL€* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ei ei bende birileri var sanmıştımm (:
birileri olsa yazarlardı sanırım üzülme kardeş bakarsın gelir birileri
Her telden ordan burdan
|
*ߥ_ãr!sToTL€* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ei ei bende birileri var sanmıştımm (: birileri olsa yazarlardı sanırım üzülme kardeş bakarsın gelir birileri Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selam hoşgeldiniz nasılsınız efemm miley17: slm hoış buldum efenim sizi gördüm daha ii oldum efenim siz nasılsınız bu arada neden sıkkın canın
10-26-2007, Saat: 05:42 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slm hoış buldum efenim sizi gördüm daha ii oldum efenim siz nasılsınızhani şu telekomcular warya onlara hala gelmedilar yaff adsl bağlamaya
10-26-2007, Saat: 05:43 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:h.geldin ben warım miley17: Ooooo kimleri göreo bu gözler hoşlar getirmişsin ortak Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hani şu telekomcular warya onlara hala gelmedilar yaff adsl bağlamaya anladım üzülme canım gelirler onun için can sıkmaya değmez boşver
10-26-2007, Saat: 05:47 PM <
*ߥ_ãr!sToTL€* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ooooo kimleri göreo bu gözler hoşlar getirmişsin ortakhoşbuldum ortak nasılsın miley17:
10-26-2007, Saat: 05:49 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşbuldum ortak nasılsın miley17: seni gördüm daha ii oldum ortak sen nasılsın D:
10-26-2007, Saat: 05:49 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anladım üzülme canım gelirler onun için can sıkmaya değmez boşverİyi hoşta bugün öğlen gittim daha evrak çıkmamış yaff grev var diye grev ne zmn bitcekki ya 1 haftadır bekliyom Murat
10-26-2007, Saat: 05:51 PM <
*ߥ_ãr!sToTL€* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seni gördüm daha ii oldum ortak sen nasılsın D:çok şükür iyiyim bende ortak seni görünce daha da iyi oldum Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İyi hoşta bugün öğlen gittim daha evrak çıkmamış yaff grev var diye grev ne zmn bitcekki ya 1 haftadır bekliyom Murat grev ne zaman biter bilmiyorum esra ama sabret derim ben ve bunun içinde üzülme bence nasılsa şuana kadar adsl yoktu sende demi varsın 3-5 gün daha olmasın o kadar önemlimiki yani kendini üzecek kadar bence değil o yüzden üzülme derim ben |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|