Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Her telden ordan burdan
*ߥ_ãr!sToTL€* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ei ei bende birileri var sanmıştımm SadSad(:Sad

birileri olsa yazarlardı sanırım üzülme kardeş bakarsın gelir birileri Smile
Ara
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selam hoşgeldiniz nasılsınız efemm Confusedmiley17:

slm hoış buldum efenim sizi gördüm daha ii oldum efenim siz nasılsınız

bu arada neden sıkkın canın
Ara
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slm hoış buldum efenim sizi gördüm daha ii oldum efenim siz nasılsınız

bu arada neden sıkkın canın
hani şu telekomcular warya onlara hala gelmedilar yaff adsl bağlamaya Sad
Ara
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:h.geldin ben warım Confusedmiley17:

Ooooo kimleri göreo bu gözler hoşlar getirmişsin ortak Big GrinBig GrinWink
Ara
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hani şu telekomcular warya onlara hala gelmedilar yaff adsl bağlamaya Sad

anladım üzülme canım gelirler onun için can sıkmaya değmez boşver
Ara
*ߥ_ãr!sToTL€* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ooooo kimleri göreo bu gözler hoşlar getirmişsin ortak Big GrinBig GrinWink
hoşbuldum ortak nasılsın Confusedmiley17:
Ara
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşbuldum ortak nasılsın Confusedmiley17:

seni gördüm daha ii oldum ortak sen nasılsın Big GrinBig GrinD:Wink
Ara
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anladım üzülme canım gelirler onun için can sıkmaya değmez boşver
İyi hoşta bugün öğlen gittim daha evrak çıkmamış yaff grev var diye grev ne zmn bitcekki ya 1 haftadır bekliyom Murat Sad
Ara
*ߥ_ãr!sToTL€* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seni gördüm daha ii oldum ortak sen nasılsın Big GrinBig GrinD:Wink
çok şükür iyiyim bende ortak seni görünce daha da iyi oldum Big GrinBig Grin
Ara
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İyi hoşta bugün öğlen gittim daha evrak çıkmamış yaff grev var diye grev ne zmn bitcekki ya 1 haftadır bekliyom Murat Sad

grev ne zaman biter bilmiyorum esra ama sabret derim ben ve bunun içinde üzülme bence nasılsa şuana kadar adsl yoktu sende demi varsın 3-5 gün daha olmasın o kadar önemlimiki yani kendini üzecek kadar bence değil o yüzden üzülme derim ben
Ara

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi