evt yaa salllaaaa
Garip Sohbetler
|
03-19-2007, Saat: 08:16 PM <
gelmezse ayıp eder şaka bi yana inşallah allah nasip ederse gelir ben geleceğini tahmiin ediyorum..
Alıntı: Sen Net Efesimisin? Yoksa Artislikmi Yapıyon .. Canı Alınacak biri varsa gel benim canımı al ben zaten yasamak istemiyom.. Hadi ya nolur al be benim canımı.. Lütfen bak lütfen.. Öldürsene hadi beni .. Kardes efelik yapma burda .. edebinle duracaksan dur .. ne o ole lan manlı konusmalar .. Burda nusreti savunuyom gibi anlama .. Buu Forumda kimseye artislik yapamazsın onu bil yeterli.. Gel Canımı Al Hadi Bekliyom Seni
amann burda neler olmuş böle :S :S gençler sakin olun sakin herşey konuşarak halledilir
03-19-2007, Saat: 08:19 PM <
halaa ikisidee önemli benceee hala onu savunuyorummm
03-19-2007, Saat: 08:19 PM <
Zen!th Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen Net Efesimisin? canım emrehancım..ya böleler çok boşverelim alacaksan beklerim terminalden karşılarım..
Yok Ya Senin Yelize Kavuşman Lazım Allah Korusun Ya Ona Kavuşamadan Alır Falan Canını By Azrail Önlem Almak Lazım
Ben Önden Gideyim Sen Kefenimi Hazırla Benim..
03-19-2007, Saat: 08:21 PM <
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amann burda neler olmuş böle :S :S gençler sakin olun sakin herşey konuşarak halledilir ablacım boşverelim ya...sizlerdende özür dilerim böle şeyler yazmak istemezdim ama özür dilerim... Alıntı: amann burda neler olmuş böle :S :S gençler sakin olun sakin herşey konuşarak halledilir Haklısın Konuşarak Halledilir.. Ama İnsan Olan Laftan Anlar Ablam ya..
03-19-2007, Saat: 08:23 PM <
Zen!th Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok Ya Senin Yelize Kavuşman Lazım Allah Korusun Ya Ona Kavuşamadan Alır Falan Canını By Azrail Önlem Almak Lazım :yikildim: :yikildim: harikasın yaf emrehancım efet ya benim aşkıma yelizime kavuşmam lazım ama sanada kıyamam sende benim biricik uyusumsun:yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 210 Ziyaretçi