günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam ben yarın yolda görürüm onu tawşanıyla söylerim hemen size bi buluşma ayarlarım
tmmm:yikildim: emre allah razı olsun cocuk ayarladın bna:yikildim:
Canı Sıkılanlar
|
10-23-2008, Saat: 05:07 AM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam ben yarın yolda görürüm onu tawşanıyla söylerim hemen size bi buluşma ayarlarım tmmm:yikildim: emre allah razı olsun cocuk ayarladın bna:yikildim:
10-23-2008, Saat: 05:08 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nan cvp yazdım cıktnnn:kizgin: Görmedim O zmn
10-23-2008, Saat: 05:09 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmmm:yikildim: emre allah razı olsun cocuk ayarladın bna:yikildim: ne demek bi kaç gün once söyleseydin sana çöçpçü necmiyi ayarlardım ama onu ablama ayarladım
..AntipatiK.. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Görmedim O zmn uyussum kactın nan bnden:yikildim:
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne demek bi kaç gün once söyleseydin sana çöçpçü necmiyi ayarlardım ama onu ablama ayarladım manyakkkkkkkkkkkkk :yikildim:
10-23-2008, Saat: 05:10 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:manyakkkkkkkkkkkkk :yikildim: evet işte o benim miley16: memnun oldum
10-23-2008, Saat: 05:11 AM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet işte oda benim miley16: memnun oldum deluuusun nan sen :yikildim: ya bnm sumuklerım akıo
10-23-2008, Saat: 05:13 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:deluuusun nan sen :yikildim: ya bnm sumuklerım akıo bu akşam hiç almadıgım kadar iltifat aldım senden saol hayatm bende selpak war werim mi bi kerecik kullandım sadece hasta mısın yoksam sen
10-23-2008, Saat: 05:14 AM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu akşam hiç almadıgım kadar iltifat aldım senden saol hayatm bende selpak war werim mi bi kerecik kullandım sadece hasta mısın yoksam sen bebekım benn benn benn gırıp oldum sumuklerım akıo :'( olsun verrr vermessen ustume sılcemmm yaaa:yikildim:
10-23-2008, Saat: 05:15 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bebekım benn benn benn gırıp oldum sumuklerım akıo :'( olsun verrr vermessen ustume sılcemmm yaaa:yikildim: oyy oyy kıyamam ben sana hemen weriorum az kullanışmış selpagımı üstüne silmenden iidir en azdn pis oldugunu kmse anlamaz öle |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|