:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sLmmmmmmmmmmm D:
TuuBaa
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu saatte malesef uçak hiç bulunmaz dedim gibi tabanlara kuvet Big Grin

yAaah Big Grin Sanane Big Grin Belki yürümek istemiom halalalalaa Big Grin
Ara
Yenemuko
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yAaah Big Grin Sanane Big Grin Belki yürümek istemiom halalalalaa Big Grin

bu durumda mecburen yürüyeceksin sen istemesende Big Grin
Ara
TuuBaa
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu durumda mecburen yürüyeceksin sen istemesende Big Grin

Yürümücem isteh Big Grin Ösel helikopterimi getirtirim Tongue Big Grin
Ara
Yenemuko
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yürümücem isteh Big Grin Ösel helikopterimi getirtirim Tongue Big Grin

malesef pilotlar hastaymış yürümekten başka çaren yok Big Grin
Ara
TuuBaa
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:malesef pilotlar hastaymış yürümekten başka çaren yok Big Grin

Yahu benim pilotlarım hasta deil deeetttttthhhhhhh Big Grin Hem olsa bilem Big Grin yedek pilotlarım var Tongue Big Grin
Ara
Yenemuko
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yahu benim pilotlarım hasta deil deeetttttthhhhhhh Big Grin Hem olsa bilem Big Grin yedek pilotlarım var Tongue Big Grin

yedek pilotlarını tatile yolladın ya ne çabuk unuttun Big Grin
Ara
speedy_girl
aNammmm S!Z ÇhOq !y! AnLa$ıoRsUnUz ne GüzeL Big GrinBig GrinBig Grin
Ara
Yenemuko
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aNammmm S!Z ÇhOq !y! AnLa$ıoRsUnUz ne GüzeL Big GrinBig GrinBig Grin

çok şükür ii anlaşıyoruz Allah Bozmasın Big Grin
Ara
TuuBaa
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yedek pilotlarını tatile yolladın ya ne çabuk unuttun Big Grin

Bana bunak muamelesi yapma Big Grin
Ara
TuuBaa
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aNammmm S!Z ÇhOq !y! AnLa$ıoRsUnUz ne GüzeL Big GrinBig GrinBig Grin

ya ya ya coq ii anlasıos Tongue Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi
  Tarih: 11-23-2024, 11:51 AM