adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:grev ne zaman biter bilmiyorum esra ama sabret derim ben ve bunun içinde üzülme bence nasılsa şuana kadar adsl yoktu sende demi varsın 3-5 gün daha olmasın o kadar önemlimiki yani kendini üzecek kadar bence değil o yüzden üzülme derim benwardı da ben yeni taşındım için sadece nakil yaptırdım üzüldüğüm nokta da ben evde de çalışıyorum o yüzden yoksa işlerim hep kalıyo çok birikti ondan yyani yoksa dediğin gibi sorun deil
Her telden ordan burdan
|
10-26-2007, Saat: 05:54 PM <
ee ortaklar birbirini görünce daha ii oluyor bizi görünce dahada ii olan yok sanırım
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:wardı da ben yeni taşındım için sadece nakil yaptırdım üzüldüğüm nokta da ben evde de çalışıyorum o yüzden yoksa işlerim hep kalıyo çok birikti ondan yyani yoksa dediğin gibi sorun deil anladım olsun vardır bundada bi hayır
10-26-2007, Saat: 05:56 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ee ortaklar birbirini görünce daha ii oluyor bizi görünce dahada ii olan yok sanırımaaaa olurmu aşk olsun Murat seni görünce de mutlu oluyoz dimi ortak
10-26-2007, Saat: 05:57 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anladım olsun vardır bundada bi hayırewet haklısın eee sen nasılsın sormadım yaa kusuruma bakma murat ya Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaa olurmu aşk olsun Murat seni görünce de mutlu oluyoz dimi ortak kesin öyledir zaten inanmam hani neden ben görmüyorum mutlu olduğunuzu Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewet haklısın yok canım estağfurullah ne kusuru bende iiyim çok şükür hayattayım
10-26-2007, Saat: 06:00 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kesin öyledir zaten inanmam hani neden ben görmüyorum mutlu olduğunuzumesela buraya gelmeden önce ve seninle konuşmadan önce çok sıkkındım ama seni ve ortağımı gördüm çok çok mutlu oldum ben miley17:miley17:miley17:miley17: Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mesela buraya gelmeden önce ve seninle konuşmadan önce çok sıkkındım ama seni ve ortağımı gördüm çok çok mutlu oldum ben miley17:miley17:miley17:miley17: yok yok olmamamışsın bak mesela demişsin şaka yapıyorum ben esra tşk ederim bizde seni gördüğümüz için çok mutlu olduk
10-26-2007, Saat: 06:04 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok yok olmamamışsın bak mesela demişsinben tşk ederim murat beni aydıntlattığın için hani gene benim ortak kayboldu |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 14 Ziyaretçi