meraba hayırlı akşamlar...
Canı Sıkılanlar
|
10-23-2008, Saat: 05:36 AM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben tır şförü deilim ki ölmeyelim bide OUYYYYYYYYYYYYYY KITYAMMMM SANAAAA BEBEKIM BEN CIKIOM KIB AEO MUJUKLADIM SENI COKK YRN GEL GENE :d
10-23-2008, Saat: 05:37 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OUYYYYYYYYYYYYYY KITYAMMMM SANAAAA BEBEKIM BEN CIKIOM KIB AEO MUJUKLADIM SENI COKK YRN GEL GENE :d tamam hayatım dikkat et yollarda kendine uçan halım yıkamadaymış yarın akşam alırım ben seni sende aeo muck muck yarın görüşürüz sii yuuu günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne demek bi kaç gün once söyleseydin sana çöçpçü necmiyi ayarlardım ama onu ablama ayarladım vaaayyy bensiz muhabbet heee necmi kalsın demedik mi yaw halaa orda mısı sen pehhhhh
10-23-2008, Saat: 05:41 AM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vaaayyy bensiz muhabbet heee hohoytt ablaların gelinlerin şahıı gelmiş hoşgelmiş necmisiz olmas ablacık birinize necmi birinize sami günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hohoytt ablaların gelinlerin şahıı gelmiş hoşgelmiş yok bebeğim necmi ismi zaten ofsayt
10-23-2008, Saat: 05:44 AM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok bebeğim necmi ismi zaten ofsayt sende buldunda bunuosun he ya abuzittin falan olsaydı hem yakışıklıda işide war günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sende buldunda bunuosun he ya abuzittin falan olsaydı hem yakışıklıda işide war he dimi çok şükür Allahıma ya abuzittin olsaydı töbe töbeeee
10-23-2008, Saat: 05:47 AM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he dimi çok şükür Allahıma ya abuzittin olsaydı yaa gördün mü herşeye ii yönden bakmak lasım gülaya süper bi damat buldum |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 209 Ziyaretçi