sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gördüm gördüm niye onunkinin tavşanı var da benimki çöpçü hıh
seninkininde çöp arabası war dha ne istiosun ki bence şükretmelisin taşwandan iidir
Canı Sıkılanlar
|
10-23-2008, Saat: 05:52 AM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gördüm gördüm niye onunkinin tavşanı var da benimki çöpçü hıh seninkininde çöp arabası war dha ne istiosun ki bence şükretmelisin taşwandan iidir günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seninkininde çöp arabası war dha ne istiosun ki bence şükretmelisin taşwandan iidir heee doğru araba var da kokulu
10-23-2008, Saat: 05:55 AM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heee doğru araba var da kokulu parfüm parası wermessiniz işte bak ii bi yön daha günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:parfüm parası wermessiniz işte bak ii bi yön daha tüüüü sana kardeş dedik bağrımıza bastık zorla kakalıcak necmiyi yaaa
10-23-2008, Saat: 05:58 AM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tüüüü sana kardeş dedik bağrımıza bastık zorla kakalıcak necmiyi yaaa ama ama ablacım ben seyden dolayı söyledim her sabah görüşebilmek için yoksa bn hiç kötülügünü ister miyim aa :O günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama ama ablacım ben seyden dolayı söyledim her sabah görüşebilmek için yoksa bn hiç kötülügünü ister miyim aa :O düşünceli kardeşim benim ben çıkıyorum iyi geceler msndeyim
Selamünaleykum Yarin Dogumgünü olanlarin Dogumgününukutlar cenabi ALLAHtan uzun ömürlerdilrim
10-23-2008, Saat: 04:38 PM <
herkese günaydınlar gününüz aydın sevinciniz bol olsun bu cocuk şimdilik kacar
10-23-2008, Saat: 05:56 PM <
:'(
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam hayatım dikkat et yollarda kendine uçan halım yıkamadaymış yarın akşam alırım ben seni oyyyy oyyyy :yikildim: nan emre yoksunn nann:yikildim: gelde ascık makara yapalım ya :'( gunaydın_kooo miley17: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|