günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bilmiorum :S ama cok merak ettim iki gündür yok ortalıklarda
oyyy bebekim beni merak etmiş kıyamam gel gel sen bi kucaklıyım seni :kucak:
Canı Sıkılanlar
|
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bilmiorum :S ama cok merak ettim iki gündür yok ortalıklarda oyyy bebekim beni merak etmiş kıyamam gel gel sen bi kucaklıyım seni :kucak:
10-25-2008, Saat: 01:11 AM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyyy bebekim beni merak etmiş kıyamam gel gel sen bi kucaklıyım seni :kucak: ohh bee yaşasın ablam geldi yeppaaa bende kucaklıcam ki :kucak: günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ohh bee yaşasın ablam geldi yeppaaa bende kucaklıcam ki :kucak: ama bebekim yine gitcem seni bi göryim dedim yarın toplantı var çalışmam lazım arada bakarım tamam mı bebişkom sen nasısın iyisn di mi sevgili yeğenim murteza nasıl ??? dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anaaammmm Ne Güsel Bi AiLE YAw ehehe teşekküyley
10-25-2008, Saat: 01:16 AM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama bebekim yine gitcem seni bi göryim dedim ama ama cok yorma kendini ki haber werdigin ii oldu ki merk etmeye baslamıştım arada gelncede haber werirsen tamamdır ben iyiyim murteza benden daha ii onun karnı tok benimki aç baba yüregi işte o ac bn tok olmasdı
10-25-2008, Saat: 01:17 AM <
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anaaammmm Ne Güsel Bi AiLE YAw teşekkür ettik günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama ama cok yorma kendini ki haber werdigin ii oldu ki merk etmeye baslamıştım arada gelncede haber werirsen tamamdır tamam bbeğim söyle geline iyi baksın size bana görümcelik yaptırmasın öptüm hepinizi mucx gelirim arada özlerim sizi günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:teşekkür ettik ReJa REJa ::teytey
10-25-2008, Saat: 01:20 AM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam bbeğim söyle geline iyi baksın size bana görümcelik yaptırmasın tamamdır ablaların sultanı ben geline bunu aynen iletcem sende cok yorulma cok cok öpüldün mck ben ben daha cok ösledim ki :$ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|