:yikildim:
Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bugun seni sinirli gordumyok sinirli değilim acım diyommm
Garip Sohbetler
|
:yikildim:
Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bugun seni sinirli gordumyok sinirli değilim acım diyommm
Hadiya Demekki Sana Işkece Yapiyo Ama Sende Fazla Yadigama çocugu Belki Senin şişmanlamani Istemiyodur Heeee
Alıntı:ne kadar zalimim demi Alıntı:sana en iyi cevap bak burda Alıntı:
bir deri bir kemik kaldımm fatihh duy sesimi seni mahkemeye verecem surum surum surundurecem he he heeee
Alıntı: şişman olsaydın ne derdin acep
Beni Begenmiyormusun Fatihhhh Yada Olsun Sen Beni Böylede Begenirsin Derdi Kimbilir Ama En Iyi Cevabi O Verirdi Gene
03-24-2007, Saat: 09:09 PM <
1.A: Bu saclar ne lavobada..
B: Yav dökülüyo iste ben ne yapayim? A: Birazcik daha sigara ic.. B: Yaa anne yine sigara icmeme bagladin ya bu konuyu da helal olsun sana.. A: Bana "cahilsin" imasinda bulunuyosun sanirim! Gece sen uyurken kesicem o saclarini.. bak söylemedi deme!! 2.süslenip püslenip disari cikmaya hazirlanirken anneye fikri sorulur -nasi olmusum annecimmm? -palyaco gibi! moral bozuk bi sekilde disari çikilir.. 3.-24 yasina geldin hala odani toplamiyorsun? -Ama o benim odam! Seni ne irgaliyo yaw -Olabilir! O oda bu evde diil mi? 4.seni doguracagima tas dogursaydim 5.-toplama sen hicbiyeri...elleme sakin.ben toplarim arkandan.. bu evde hizmetçiyim ben zaten...köle sebastianim ben...........!!!! 6.daha dun sictigim bok bana kafa mi tutuyon 7.-alah canimi alsada kurtulsam bidea -dun bokdun bugun kokdun esoluesek 8.Tam kapiyi acmis evden disari cikiyorumdur ki.. Annem mutfaktan seslenir. - Oglum yemek hazirladim. Nereye? - Hep kapiyi actigimda hazir oluyo zaten. - Hala konusuyo dökücem simdi kafandan asagi tencereyi.. 9.- Oglum kac kere söyliycem sana su odada sigara icme diye! - Sanane ya ben yatmiyo muyum bu odada.. Zarari bana! Sana degil ki. - Aferin oglum. Böyle devam et. 10.Abim Kibris'ta okudugu icin hemen her telefon konusmasinda gerceklesen dialog.. - Anne abim ariyooo? - Kapat telefonu yazmasin evladima.. - Ya anne sonucta iki faturayida sen ödemio musun? Ne gerek var tekrar kapa, tekrar ara.. - Sen o telefonu hemen kapama da gör bak ben o kablolari yediriyo muyum sana yedirmiyo muyum? 11.idmana giderken: -bak dizligini almadin yanina, dizin koparsa sakin kosa kosa gelme bana -merak etme anne istesemde kosamam zaten! 12.anne:yeter artik eve gel! ymr:cok mu ozlediniz? anne:hayir..eve gel! ymr: yaaa anne bu saatte nasi gelim yarin gelirim anne:babana verim onla konus..(babaya seslenir) anne:yok baban konusmuyomus senle! ymr:tamam anne tamam geliyorum anne:bu saatte mi?! gelme! ymr:tamam anne tamam gelmiyorum! anne:gelme eve bi daha! 13.- Hadi daha yatmiycan mi? - Cok mu önemli. - Yok yarin sabah kalkamiycaksin da o acidan söylüyorum. - Ben öglene dogru kalkmayi tercih ediyorum zaten. - Yarin sabah 7'de kaldirayim seni de gör sen bakalim! 14.-evladim nereye_? -disari nereye olcak..? -dur gitmeden once marketten ekmek, yogurt birde bana sigara al gel... -ya anne baska isin yokmu senin ? sen al gel.. ala ala.. -bak ne diyorsam onu yap evladim.. simdi geliyor terlik ama ... -amman bee.. ufffzzz... gec kaldim bee anneeeee... -bana neee 40 yilin basi birsey istedik... -anne ya sen herzaman istiyorsun bunu ... -hadi bak hala bana kelime turetmeye calisiyor.. yurruuu marketten sana dediklerimi al gel.. -ammannn beee... uffzzz... tamamm tammammm.. kisa bir aradan sonra cocuk eve gelir.. annesinin istediklerini birakmak icin .. -anne ben geldim .. al hadi sunlarida ben gidiyorum.. -gidisin olurda dönüsün olmaz insaallaahhh . amin... -hayy allam annemi dusman mi annayamadim beaa...hadi eyvalla ben gittim.. -git gitt cehennemin dibine git.. 15.- Hadi oglum kalk su bilgisayarin basindan da yemege gel , masada seni beklemiycez! - Yaaa ben tokum.. - Tok mok anlamam bu yemeklerin hepsini ben mi yiycem! 16.anneyle kavga edilmistir (anne salondadir ve ben odamdayimdir) ve disari çikilip arkadaslarla bulusulacaktir: -anneeeeee tisörtüm nerde? -...orda... -orasi neresi yaw? -...orda iste...her zaman nerde duruyorsa orda... -her zaman dolapta duruyordu ama simdi yok?! -...o zaman surdadir... -anneee bak deli etme nerde oldugunu adam gibi söyliyeceksen söyle,söylemiyeceksende ben bütün evi darmadagin edip bulurum tisörtü?!!! -...geber allahin cezasi,hizmetçin mi var senin,kendin topla o zaman! -(nasil yaaa)??!!!fesupanallah!!!ya sabir 17.-sabahın korunden gece yarılarına kadar dısarlarılarda sürtüyorsun!yeter artık gitmiyorsun hic bi yere otur evinde!! -?!?!?anne ya duyanda gercekten evi otel yaptıgımı sanıcak 11 de cıkıp 8 gibi geliyorum iste!? -sus sus bir de cevap verme bana!dun gece sabaha karsı dondun! -ama anne dun gece konserdeydim -hani 8 de evdeydin ben anlamam konser monser -istisna o bi kere -herseye bahanen ver zaten senin 18.*hay tez zamanda anasiz kal da off anne diceen biri olmasin *off deme bana üst takim sigortalarimi attiriyor *yeni nesil de hiç adap usul kalmadi hayvan gibi yasiyorsunuz *bizim zamanimizda böyle miydiiii *(sigara)iç sen iç al bi paket daha iç bok var,bak bi de içine çekiyo körolmiyasica *(kapiyi acip eve girmisimdir)geldin mi kizim? hayir anne hala yoldayim bitmezzzzzzzzzzzzz... 19.eve hatunla beraber gelinir. fakat bir de bakılır ki anne de evdedir.. -hoş geldin evladım. -ne işin var anne senin bu evde? -temizliğe geldim.. sen de hoş geldin neslihan kızım.. -ne neslihan'ı anne?!! irem bu.. -izmir'deki irem mi?! -ne izmir'i anne yaa! sıçtın resmen içine.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|