günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seninki kim söyle gidip bizzat ona sölicem
goruo senın yzdıklarını suan miley14:
Canı Sıkılanlar
|
10-25-2008, Saat: 08:38 PM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seninki kim söyle gidip bizzat ona sölicem goruo senın yzdıklarını suan miley14:
10-25-2008, Saat: 08:40 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:goruo senın yzdıklarını suan miley14: yanında mı yoksa yeni enişte eskiyi çöpe attık tawşanı kaldı
10-25-2008, Saat: 08:41 PM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yanında mı yoksa yeni enişte eskiyi çöpe attık tawşanı kaldı manyakkkkkkkkkk :8
10-25-2008, Saat: 08:42 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:manyakkkkkkkkkk :8 tamm nan bişi demedim enişte beyler saka bunlar saka
10-25-2008, Saat: 08:44 PM <
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:GÜNAh KEçici BULaŞMA aqa NE OLur Ne OLMAz VUrur FELan wurulursak ogluma sen bak ozaman
10-25-2008, Saat: 08:44 PM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: wurulursak ogluma sen bak ozaman ben alırım evlattık bızım olmuoda günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: wurulursak ogluma sen bak ozaman TAMAm KARdEşiM KENdi OğlUm gibi BAkarım SEN MEraK EtMe Şimid RAhatlıKLLa VuruLAbİlirsiN çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben alırım evlattık bızım olmuoda puaaaa olmuyomuş aile var burda öle şeyler söleme :yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|