:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
günahkeçisi
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yokk canımın içi öLe demek istemedim Sad kaLabaLık oLunca daha qüseLL oLuo yha ondan söLedim Sad

tabi taibi hep öledir zaten ben anladım Sad Sad sen sewmiosun beni
Ara
günahkeçisi
bende bizim şoparlara haber wercem Tongue Big Grin toplaşsınlar muhalefet beni begenmio Big Grin
Ara
duyqushh
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dur BEKLe BEn MAHALLEyi tOPLAyım GElriirM HEMen Big GrinBig Grin

qıcıksın fiLan ama bni qüLdürmeyi beceriosun uyus seni Big Grin:yikildim:
Ara
duyqushh
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi taibi hep öledir zaten ben anladım Sad Sad sen sewmiosun beni

yok be oda nerden çıktı deLi Sad bn hepinizi seviorummm Big Grin hemde kocaman seviorum :kucak: :yikildim:
Ara
dj_FoRzA
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:qıcıksın fiLan ama bni qüLdürmeyi beceriosun uyus seni Big Grin:yikildim:

NormalDe qüLdürMEmDe qüLMEk SAna YAkIsO BE duyqushh :p Big Grin
Ara
dj_FoRzA
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok be oda nerden çıktı deLi Sad bn hepinizi seviorummm Big Grin hemde kocaman seviorum :kucak: :yikildim:

YaLan SÖLEme BEni SefmiON sen Sad:
Ara
günahkeçisi
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok be oda nerden çıktı deLi Sad bn hepinizi seviorummm Big Grin hemde kocaman seviorum :kucak: :yikildim:

muhalefet sen bu yalana inandın mı Big Grin
Ara
dj_FoRzA
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:muhalefet sen bu yalana inandın mı Big Grin

Kİmse iNAnMAdı ki O İNANsıNBig GrinBig Grin
Ara
günahkeçisi
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kİmse iNAnMAdı ki O İNANsıNBig GrinBig Grin

o muhalefet ya kesin bunada bişi bulur şimdi Big GrinBig Grin
Ara
dj_FoRzA
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o muhalefet ya kesin bunada bişi bulur şimdi Big GrinBig Grin

Şimdi O düşüNüo Çizio BiçiO Big Grin:d BAqalIm NE çIKARCAk ORTAya Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 449 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:04 AM