duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yokk canımın içi öLe demek istemedim kaLabaLık oLunca daha qüseLL oLuo yha ondan söLedim
tabi taibi hep öledir zaten ben anladım sen sewmiosun beni
Canı Sıkılanlar
|
10-28-2008, Saat: 07:01 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yokk canımın içi öLe demek istemedim kaLabaLık oLunca daha qüseLL oLuo yha ondan söLedim tabi taibi hep öledir zaten ben anladım sen sewmiosun beni
10-28-2008, Saat: 07:02 AM <
bende bizim şoparlara haber wercem toplaşsınlar muhalefet beni begenmio
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dur BEKLe BEn MAHALLEyi tOPLAyım GElriirM HEMen qıcıksın fiLan ama bni qüLdürmeyi beceriosun uyus seni :yikildim: günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi taibi hep öledir zaten ben anladım sen sewmiosun beni yok be oda nerden çıktı deLi bn hepinizi seviorummm hemde kocaman seviorum :kucak: :yikildim: duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:qıcıksın fiLan ama bni qüLdürmeyi beceriosun uyus seni :yikildim: NormalDe qüLdürMEmDe qüLMEk SAna YAkIsO BE duyqushh :p duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok be oda nerden çıktı deLi bn hepinizi seviorummm hemde kocaman seviorum :kucak: :yikildim: YaLan SÖLEme BEni SefmiON sen :
10-28-2008, Saat: 07:06 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok be oda nerden çıktı deLi bn hepinizi seviorummm hemde kocaman seviorum :kucak: :yikildim: muhalefet sen bu yalana inandın mı günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:muhalefet sen bu yalana inandın mı Kİmse iNAnMAdı ki O İNANsıN
10-28-2008, Saat: 07:09 AM <
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kİmse iNAnMAdı ki O İNANsıN o muhalefet ya kesin bunada bişi bulur şimdi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|