PrinceSs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gitmişin--->Gelmişin..sonuçta burdayız be ezgicimm saol
Ben yokken HayırLı olsun
Garip Sohbetler
|
*-*asli50*-* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gitmee yafffff gidersen bugün bu sitedenn bu can bu hayat küser sanaa biz seni çookkk sefiyoruzzzzzzz nolur gitmeee ufak tefek şeylere kızıp gitmeeetamam aslııı gitmiyorum
yanee burdasın...gitsedin nolurdu acep..!Kıyamet kopardı be Gitme bidaha...
03-26-2007, Saat: 04:01 PM <
gitmeee yaaa sonra biz sensizz naparız yaaa aaaaaaaaaaaa
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşk olsun kankaaaaaa sana 2 gün boş bıraktım ortalık karışmışşşşş nereye niye nasıl gidiyosunn veya gittin niye geri geldin şaka şaka o saçmalığı yapmadığın için ben sana tşk ederim iyiki kararını değiştirmişsinnn yoksa kankalarını çok üzerdin ayrıca birini daha üzerdin anladın sen onutşkk ederim yeliz yorum için sizler üzülmeyesiniz diye ben burdayım PrinceSs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yanee burdasın...gitsedin nolurdu acep..!Kıyamet kopardı be Gitme bidaha...evet burDayım ezgicim GÜL aplam saolsunn *-*asli50*-* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gitmeee yaaa sonra biz sensizz naparız yaaa aaaaaaaaaaaaTAMAM ASLII YAWW BURDAYIM HEHE
AY hemende hawaLara irermişte
tmm sende waLLa acapa bendemi gitsem *-*asli50*-* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:??????????????¿¿¿¿¿¿¿?????????????????????? ANLAMADIMM
03-26-2007, Saat: 04:09 PM <
sigarayı ßıraqırDıminternetsis olmuo falla Yha
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 29 Ziyaretçi