duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaratıkmı sen beni görsen sırılsıklam aşık olursun be :yikildim:
AMan töBE De KIz NE Şamın ŞEkeri NEde senin YüzüN ÖcÜÜÜüü
Canı Sıkılanlar
|
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaratıkmı sen beni görsen sırılsıklam aşık olursun be :yikildim: AMan töBE De KIz NE Şamın ŞEkeri NEde senin YüzüN ÖcÜÜÜüü
10-28-2008, Saat: 07:25 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaratıkmı sen beni görsen sırılsıklam aşık olursun be :yikildim: İşte bu söz alkışlanır. *Asİ-yÜrEk* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İşte bu söz alkışlanır. :kucak::kucak::kucak::kucak: günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben hazırım kardeşim tetikteydim geldi hemen muhalefete basladı ÖNCE RAkibi YORaLım KARDEsim
10-28-2008, Saat: 07:28 AM <
Ben rakibim yorabiliyorsan beni yor bakalım bayanları yormak kolay sana göre bir erkeği yor hadi. Tabi yorabileceksen.
*Asİ-yÜrEk* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben rakibim yorabiliyorsan beni yor bakalım bayanları yormak kolay sana göre bir erkeği yor hadi. Tabi yorabileceksen. FArk YAqmaz Aqa HEr türLÜ
10-28-2008, Saat: 07:29 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sn hiç konuşmaaaa bn yokken hemen bni çekiştirmeye başlamışssınız insanlıgın gzü çıksın hemen dedikodu yaptık arkandan
10-28-2008, Saat: 07:30 AM <
Ben zaten yorgunum biraz daha yorarsan ölücem yarın cenaze nemzıma geilirsin.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|