:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
duyqushh
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ah Ahh BVilmiO ki Değerimizi Biz ÖLüMe GidiYorus DediğiN zAman Neden die soRAnLArdan DeğiLİz Ne zaaman DiyeNlerdenİz..

ALLah ALLahhh NE KOnusTum BeBig GrinBig Grin

vayyyy beee Lafa bak Lafa Big Grin keşke herşey sözde kaLmasa :yikildim:
Ara
*Asİ-yÜrEk*
duygushh şikayette bulunursa koruması olarak olaya el koyarım bilesiniz.
Ara
duyqushh
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sewenleri ayırmak olmaz Big Grin ben onsuz yapamam Big Grin
tabii illaki bana sataşcaksınız yoksa rahatlık yok sizee Big GrinBig Grin TongueTongue
Ara
dj_FoRzA
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vayyyy beee Lafa bak Lafa Big Grin keşke herşey sözde kaLmasa :yikildim:

Ah Ahh Bide Tanısan BEniBig Grin
Ara
günahkeçisi
*Asİ-yÜrEk* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:duygushh şikayette bulunursa koruması olarak olaya el koyarım bilesiniz.

şikayet etmesi gereken ne yapıoruz ki Big Grin
Ara
duyqushh
*Asİ-yÜrEk* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:duygushh şikayette bulunursa koruması olarak olaya el koyarım bilesiniz.

abimm şimdilik bi sorun yok bn onların ikisinede tek başıma yeterim eyw.:yikildim:
Ara
günahkeçisi
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabii illaki bana sataşcaksınız yoksa rahatlık yok sizee Big GrinBig Grin TongueTongue

sana askımı sewgimi ilan ettim muhalefet daha ne istiosun Big Grin
Ara
duyqushh
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ah Ahh Bide Tanısan BEniBig Grin

aman yok kalsın çok bile tanıdım seni Big GrinBig Grin Tongue
Ara
günahkeçisi
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abimm şimdilik bi sorun yok bn onların ikisinede tek başıma yeterim eyw.:yikildim:

bi muhalefetin werebilecegi en mükemmel cewap Big GrinBig Grin
Ara
dj_FoRzA
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sana askımı sewgimi ilan ettim muhalefet daha ne istiosun Big Grin

Big GrinBig Grin SOER BAkaLIm Aşk NEymisBig Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 12 Ziyaretçi
  Tarih: 11-24-2024, 01:00 PM