Ben buralardayım şikayet et rahat bırakırlar tamamı canım şikayete her zaman hazırım.
Canı Sıkılanlar
|
10-28-2008, Saat: 07:59 AM <
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SOER BAkaLIm Aşk NEymis muhalefet askım hadi anlat benide askın ne oldugunu ognresinler günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sana askımı sewgimi ilan ettim muhalefet daha ne istiosunönce insanın kalbini kırın kırın sonra biz seni sevioz diyin :S:S günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:muhalefet askım hadi anlat benide askın ne oldugunu ognresinler aşkın tarifi yoktur ki nasıL anLatayım sizee
10-28-2008, Saat: 08:01 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:önce insanın kalbini kırın kırın sonra biz seni sevioz diyin :S:S ama ama muhalefetim biz senin kalbini kırmak istemedik ki cok sorry dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alLAh AskıNA ŞİkaYet Etsene Biziiii DyqUUu şittt hüseyinime laf yok lem duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşkın tarifi yoktur ki nasıL anLatayım sizee AlLAh AllH kONusTu Gene YARaTıqım BEnim
10-28-2008, Saat: 08:02 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşkın tarifi yoktur ki nasıL anLatayım sizee bu durumda beni daha dogrusu bizi anlatmalıydın hayatm |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 211 Ziyaretçi