duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin qibi çok bilmiş keçinin nesini anlatcam bn yha qıcıqımsın bnim :yikildim:
O zAMan BEni aNLAt KUzuM sEn
Canı Sıkılanlar
|
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin qibi çok bilmiş keçinin nesini anlatcam bn yha qıcıqımsın bnim :yikildim: O zAMan BEni aNLAt KUzuM sEn
10-28-2008, Saat: 08:06 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin qibi çok bilmiş keçinin nesini anlatcam bn yha qıcıqımsın bnim :yikildim: o cok bilmiş + gıcık olan keçi kurban olsun sana be muhalefet olsanda herşeyde sewiorum seni
10-28-2008, Saat: 08:08 AM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o cok bilmiş + gıcık olan keçi kurban olsun sana be muhalefet olsanda herşeyde sewiorum seni Bwen seni iyi muhalefet yapardım ama ne varki onay gelmedi gelirse şakam yoktur bilen bilir beni. *Asİ-yÜrEk* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bwen seni iyi muhalefet yapardım ama ne varki onay gelmedi gelirse şakam yoktur bilen bilir beni. BABiş SAna kOYAn OLAy NE ?? geyiK YAqmak mI RAHAtsız ETTi Seni...
10-28-2008, Saat: 08:09 AM <
*Asİ-yÜrEk* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bwen seni iyi muhalefet yapardım ama ne varki onay gelmedi gelirse şakam yoktur bilen bilir beni. hayırdır bilader bişey mi oldu o muhalefet olmaktan gayet memnun dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O zAMan BEni aNLAt KUzuM sEn seni anlatmaya kalksammm yazılarrr tükenirdi artıkın senn varya senn neyse bende kalsn :yikildim:
10-28-2008, Saat: 08:10 AM <
Kardeşimin arkasından konuşmayın sessizce durun bir köşede.
*Asİ-yÜrEk* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bwen seni iyi muhalefet yapardım ama ne varki onay gelmedi gelirse şakam yoktur bilen bilir beni. canım bnm sorun yok tamam mı sn rahat oll :S:S
10-28-2008, Saat: 08:11 AM <
*Asİ-yÜrEk* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kardeşimin arkasından konuşmayın sessizce durun bir köşede. arkasından derken anlamadım neyden bahsediosun ki sen ? konuşukan herşeyi zaten onun yüzünede söyleriz |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|