gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:leyla ben diim üzülme bana kimse demiyo
ayip sana yaw demedik mi biz soryy felan yani nasilsin bakalim iyisin hossun afiyettesin ins.
Gündüzcüler Bölümü
|
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:leyla ben diim üzülme bana kimse demiyo ayip sana yaw demedik mi biz soryy felan yani nasilsin bakalim iyisin hossun afiyettesin ins. aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa bn siznen nasıL arkadaşsam gökhan da öLeee yaw Leylacim biz bisi demedik ya simdi bole gitme ama bak olmaz yani
Allah razı olsun iim hoşum afiyetteyim kupam da çayım karşım de net net te duygusuz daa ne olsun
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa bn siznen nasıL arkadaşsam gökhan da öLeee Yaa sacmala Tamam mı ben san gökhan ıle ılgılı bısye dedım mı ::: Sadece Saka yapım dedım gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah razı olsun iim hoşum afiyetteyim kupam da çayım karşım de net net te duygusuz daa ne olsun eksik olmus kupam da çayım karşım de net net te duygusuz duygusuzda ben bende halini hatirini sormasam senin halin nice olur ama dimi kendimede pay cikarayim hemen canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw Leylacim biz bisi demedik ya simdi bole gitme ama bak olmaz yani tmm yaa .. aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm yaa .. suratini da asma ama hani gulen smilyein bakim senin GünaydınLar herkese Amy Lee canımın suratını sabah sabah kim astırdı geLmiyim oraya canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eksik olmus kupam da çayım karşım de net net te duygusuz duygusuzda ben bende halini hatirini sormasam senin halin nice olur ama dimi valla sende olmasan kimse sormucak thanks:tey: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gececiler Bölümü | Leader | 4,225 | 96,374 |
05-07-2021, Saat: 11:56 PM Son Yorum: badelie |