dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KAFam gÜSEl düNYa gÜsEl SEn GÜsEl BEn qüseL duYqu qüseL Hüso qüseL
aman allah kim tutar bizi :tey:
Canı Sıkılanlar
|
10-28-2008, Saat: 08:19 AM <
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KAFam gÜSEl düNYa gÜsEl SEn GÜsEl BEn qüseL duYqu qüseL Hüso qüseL aman allah kim tutar bizi :tey: dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KAFam gÜSEl düNYa gÜsEl SEn GÜsEl BEn qüseL duYqu qüseL Hüso qüseL yha uyusumm bide bebişim siz ikiniz içkimi içtiniz yha kafalar biraz iyi qaliba :yikildim: günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aman allah kim tutar bizi :tey: KİM tUTAr
10-28-2008, Saat: 08:21 AM <
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KİM tUTAr bu akşam koparız bizi kimse tutamaz muhalefet bile tutamaz duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yha uyusumm bide bebişim siz ikiniz içkimi içtiniz yha kafalar biraz iyi qaliba :yikildim: Yok BİziÇMEyiz ama Onun Bİzi iÇMEsiNe izin WerirİZ
10-28-2008, Saat: 08:21 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yha uyusumm bide bebişim siz ikiniz içkimi içtiniz yha kafalar biraz iyi qaliba :yikildim: ordan bakılınca içkili gibi mi gsüküoruz hayatımm :tey: günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ordan bakılınca içkili gibi mi gsüküoruz hayatımm :tey: eet bebişim birass kafalar iyi qaliba sizinnn
10-28-2008, Saat: 08:24 AM <
Arkadaşlar bu akşamki sohbetimiz duygusuzun tarihine geçmeli hakzsımıyım.
10-28-2008, Saat: 08:24 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eet bebişim birass kafalar iyi qaliba sizinnn yok bebegm ben meyweli su içmiştim en son onuda baba werdi içinde hiç bi katkı maddesi yoktur o werdigi için |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|